Fall in LOVE with YOU Project

40 over 40 Project

I’m looking for 40 women 40+ to join me for a one of a kind Photoshoot Experience.

40 over 40 – Fall in love with YOU project

Ken je dat? Je geeft een feestje en de enige die aan het rennen, vliegen en zorgen voor anderen is dat ben jij! Achteraf denk je elke keer weer, dat ga ik de volgende keer anders doen! Herkenbaar he? En wees eens eerlijk, dit gebeurd niet alleen op dat feestje, maar ook vaak in het dagelijks leven. Hoe vaak maak je echt even tijd voor jou? Je geeft bijvoorbeeld vaak de tijd aan je kinderen, wanneer je een mooi moment ziet, wil je dat vast leggen. Hoe vaak sta je er zelf op? Jij bent ook een belangrijk onderdeel van dat moment.  Er is nog nooit een betere tijd in de geschiedenis geweest om een vrouw boven de 40 te zijn! Laten we vieren dat schoonheid NIET vervaagt met je leeftijd. Wij helpen jouw verhaal te vertellen over wat het betekent om vandaag de dag ouder te zijn dan 40. Vier je schoonheid en waardeer elk litteken, elke rimpel en elke grijze haar.

Dit jaar starten wij met de 2e editie van 40 over 40, Fall in love with YOU project. 

Deze geweldige foto experience wil je niet missen. Dit project zet 40 vrouwen in hun kracht, en laat zien hoe mooi ze zijn. Ieder met hun eigen verhaal.

Ooit gedacht dat je op de cover van een glossy magazine kan staan waarin je ook nog je eigen verhaal vertelt? Meedoen aan een tentoonstelling, waarin je schittert met je eigen portret?

Meld je dan nu aan voor het 40 over 40 project!

Hoe werkt een fotoshoot Experience?

Wat als JIJ… je innerlijke vrouwelijke kracht zou kunnen activeren. Zou kunnen opstaan als de ware jij. Je jouw eigen twijfel en angst zou kunnen transformeren en het in vertrouwen zou kunnen omzetten en… (opnieuw) verliefd op jezelf zou worden?

Ben je een vrouw die sterk is, moedig, vol in het leven staat, de volledige controle over alles om haar heen heeft, een geweldige baan/carrière, misschien een gezin, ouders, vrienden heeft met wie ze graag socializet, alle ballen in de lucht houdt, maar aan het einde van de dag belooft ze zichzelf dat ze morgen meer tijd voor zichzelf zal maken. Herken jij je zelf hierin? Dan is dit 40 over 40 fotoproject iets voor jou – een geweldige fotoshoot experience.

Het is nu tijd voor jou!

w

Kennismaking

Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wij zijn nieuwsgierig naar jou! Wie ben jij en waarom kies jij nu voor deze shoot experience. Door je echt te leren kennen kunnen we de ware jij op de foto zetten. Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek kan je al je wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden toelichten. Wil je liever kennis maken in de studio? Wees welkom!

Plan jouw feestje!

Samen kijken we naar een geschikte datum om jouw fotoshoot experience in te plannen, in de aanloop naar je shoot nemen wij nog een aantal keer telefonisch contact met je op. We nemen je aan de hand en begeleiden je graag. Natuurlijk is het spannend, maar je hoeft het niet alleen te doen, wij helpen je overal bij. 

 

Styling, Haar & Make-up

En dan is het zover! Onze Glam-Team members staan speciaal voor jou klaar om met jouw haar & make-up aan de slag te gaan en je volledig in de watten te leggen. Ondertussen stelt Katinka een reeks mogelijke looks samen aan de hand van jouw eigen outfits en/of uit onze studio garderobe. 

Bubbles & Bites

Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Dus ook de innerlijke mens wordt in de watten gelegd. Hou je van thee, koffie of een glaasje bubbles? Wij zorgen dat het voor je klaar staat. Er zal je aan niks ontbreken. Vandaag is jouw dag!

Fotoshoot Experience

Tijdens de shoot wordt je volledig begeleid, zowel door de aanwijzingen van Katinka als door assistent die jou helpt met poses, kledingwissels, dat ene knoopje wat je zelf niet vastkrijgt 😉 en een drankje tussendoor. Natuurlijk met een rietje, zodat je lipstick er fabulous uit blijft zien.

Portret Onthulling

En dan als kers op de taart, de portretonthulling. This is where the Magic happens! Dit feestje starten we met een bioscoop onthulling van de hoogtepunten van de shoot. Je kiest de allermooiste portretten om aan de muur te hangen. De rest van je favoriete portretten kan je voor altijd in een album of portretbox bewaren. Je zal versteld staan welke impact deze experience op je heeft.

;

Wat is inbegrepen in de 40/40 portretervaring?

Kennismakingsgesprek om te zien of je een goede match bent voor het project.

De portretervaring is inclusief professioneel haar & make-up, 60 min fotoshoot met Katinka, Bubbels en hapjes tijdens de shoot, gebruik van de studiogarderobe, portret onthulling en bestelafspraak.

Tijdens de portretonthulling kies je de mooiste portretten, die je in een prachtig album, folio box of zelfs wel aan de muur wilt hangen. De experience is exclusief producten, maar als dank geven wij jou wel een extra portret bij je gekozen collectie!

Je komt op de cover van jouw 40 over 40 magazine en lees en vier hierin de kracht van alle dames in het project.

Uitnodiging voor de tentoonstelling – met feestlancering met bubbels en hapjes (begin 2023)

;

Waarom zou ik portretten van mezelf willen hebben?

Het antwoord is, waarom niet!

Opeens ben je niet meer alleen degene voor de camera. Investeren in jezelf betekent dat je waardevol bent. Heb je er ooit over nagedacht hoe belangrijk jij voor je dierbaren bent? Heb je erover nagedacht wat het werkelijk betekent om je eigen schoonheid te definiëren en te omarmen?

Je bent prachtig. Ik weet het zeker! Je partner weet het. Je kinderen weten het. Je familie & vrienden weten het. Misschien twijfelde je zelf op een gegeven moment. Wij laten jou weer inzien wat je waard bent, zodat je dit zelf ook weer weet en voelt. 

;

Poseren & niet mijn ideale gewicht!

Geen zorgen, Katinka heeft dames gefotografeerd in alle soorten en maten en van iedere leeftijdscategorie tot en met eind negentig. Deze dames gingen je voor! We zijn er van overtuigd dat, wanneer zij door haar lens naar je kijkt, zij jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid perfect kan vastleggen, ongeacht de levensfase waarin jij je bevindt.
Katinka; ”Mijn doel is dat, als je voor mijn camera staat, je gaat ervaren hoe mooi je vandáág werkelijk bent,” We werken samen met ons team dan ook heel hard, om de juiste aandacht te geven tot in de kleinste finesse. We begeleiden je van je haar tot aan je pink! 

;

Mag ik een vriend/vriendin of partner meenemen?

Je bent van harte welkom om degene van wie je het meest houdt mee te nemen naar je portret onthulling. Deze shoot experience daarentegen is een heel persoonlijke aangelegenheid, dus je boekt dat tijdslot expliciet voor jou alleen. 

Wil je graag met je partner, familieleden een experience ervaren, of wil je een zakelijke porfielfoto? Kijk dan eens in onze andere galleries.

;

Wat zijn de kosten?

Deze geweldige experience is al te reserveren voor €295, dit is exclusief portretten. 

Als je meedoet met dit project ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Je portretten, behind the scene beelden en je natuurlijke beautyfoto worden gebruikt in onze sociale media.

Interview om je verhaal te vertellen – elke vrouw heeft haar verhaal van empowerment

Je komt in het geweldige “Fall in Love with YOU” magazine

Ben jij klaar om je verhaal te delen maar wil jij niet op social media, aanmelden kan ook voor onze 40+ & Fabulous experiences

Ik ben Katinka Tromp, altijd in het roze, nooit in het negatieve  – laten we dit doen en wel vandaag!

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Ready to love myself

Jeetje waar moet ik beginnen. Het heeft me zoveel meer gebracht dan alleen maar mooie foto’s. Als ik voorheen in de spiegel keek, zag ik altijd alleen maar imperfecties. Mijn eetverslaving heeft mijn leven beheerst. Om deze nu de baas te zijn, heb ik als ondersteuning...

Wall Art

Hoe voelt dat voor jou, wanneer je iedere dag jezelf een “Goedemorgen” of een “Slaap lekker” kunt wensen en jezelf daarbij van je allerbeste, mooiste en aantrekkelijkste kant kunt zien? Een groot kunstwerk aan de wand, een Wall Art, van jou, vóór jou en met jou, als...

Katinka is een Queen in netwerken en heeft dan ook een enorm netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren.

Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten.  Jouw netwerk kan jou helpen in je werk en privéleven. Netwerken is nooit eenzijdig. Het doel is om elkaar verder te helpen. Als je bijvoorbeeld een bepaalde expertise, dienst of product zoekt, kun je deze wellicht...

Evelien: “Volgend jaar ben ik de bruid! Op m’n bucketlist een daarbij passende bridal boudoir fotoshoot is mijn wens daarbij. “

“Ik probeer het gewoon!” zeg ik harder dan ik dacht als ik op Facebook, in de skilift in Oostenrijk, een winactie voorbij zie komen voor een Bridal Boudoir shoot bij Katinka Tromp. Een fotograaf die ik al een tijdje volg, omdat ze prachtig werk levert. “Wat?” vraagt...

Romana: “Ik heb nooit geweten dat ik zo mooi ben! Daar zat ik, vol verbazing en ongeloof.”

Een fotoshoot stond al jaren op mijn bucketlist. Ik zag de advertentie van Katinka voorbijkomen op de Facebooksite van mijn kapster. Ah, dacht ik; “Die moet betrouwbaar zijn als zij dit plaatst.”  Toch heb ik mij niet meteen aangemeld. Ik was op van de zenuwen en heb...

Demi: “We wilden deze ervaring zonder teveel verwachtingen over ons heen laten komen. Maar zouden onze foto’s ook zo gaan worden? “

Wauw.. een kadoooo! Van onze oom en tante hebben wij deze bijzondere fotoshoot kado gekregen vanwege onze zwangerschap. Een blijvende herinnering, hoe bijzonder!!! Na een fijne en warme kennismaking in de studio met Katinka, Evelien en Anja was het dan tijd voor de...

Een dag als dit kan Katinka, alias T(h)ink Pink, niet voorbij laten gaan.

Op 13 april is het “DAY OF PINK” en kleurt de wereld een dag in de kleur roze. Een dag dat we stil staan bij onverdraagzaamheid zoals pesten en homofobie. Dit wort door de LGBT Community al veel vaker aan de aandacht gesteld. Pesten is tegenwoordig een groeiend...

Ellen: “Weer was ik de ster, nu van het witte doek. Emoties gingen alle kanten op, ben ik dit?”

Al jaren, lees ongeveer 25 jaar, koop ik mijn kleding bij Voila op de Kareldoormanstraat in Rotterdam. Afgelopen najaar heb ik een fotoshoot gewonnen door mee te doen aan de 'wedstrijd' maak een foto van jezelf in kleding van Voila. Bij loting zou er een winnares...

“SLIK, ik kom tot de conclusie dat ik toch wel iets naar voren moet leunen om mijn tenen te zien”

Tijdens een fotoshoot is het belangrijkste stuk, het leren kennen van jezelf, zien wie je bent. Het visueel maken van dat, laat je door andere ogen naar jezelf kijken. Doordat we je echt leren kennen, kunnen we jouw echte ik op de foto zetten, hoe? Denk maar aan een...

Sylvana: “Voor iemand die een enorme controlfreak is is dit best een dingetje merk ik, maar je moet er iets voor over hebben”

Ik sta in de lift naar boven, eindelijk op weg naar de fotoshoot die ik al zolang wil doen. Al jaren wil ik een boudoirshoot van mezelf, maar op de een of andere manier is het er nooit van gekomen. Mijn vader was freelancefotograaf dus foto's van mezelf was ik wel...
Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!