40+ and Fabulous

Wow, dat ben ik echt!

Hoe wil jij gezien worden in prachtige portretten – heb je daar wel eens over nagedacht? Ónze passie is om iedere vrouw haar eigen VIP fotoshoot te geven. Het is veel meer dan gewoon een mooie foto. In onze professionele studio gaan we er voor dat jij jezelf weer gaat zien, waar je jezelf weer toelaat om er echt te zíjn, al die schoonheid van binnenuit vangen in portretten waar je van zegt: “Wow, dat ben ik echt! Je allermooiste versie van jezelf. Vele vrouwen zijn je voor gegaan en nu ben jij aan de beurt om als VIP een dag in de studio te zijn. We gaan je aan de hand meenemen om jouw fotoshoot te plannen om je te laten stralen in je femine essence.

Beauty & Glamour
Beauty & Glamour

“Een superfijne, knusse mooie studio en Katinka maakte de dag heel erg fijn en ontspannen. Een flinke dosis humor erbij en Voila, ik voelde me helemaal in mijn nopjes. De reacties op mijn eerste foto preview gingen van fiet fieuw tot supergaaf mooi en geweldig. Erg blij dat ik deze ervaring rijker ben en kan terugkijken op een mooie dag en nog mooiere foto’s. Een mooie herrinering voor aan de muur en voor altijd.”

Sylvana Lorena

40+ & fabulous
40+ & fabulous

Een prachtige foto van jezelf

We zijn over niemand zo kritisch als over onszelf. Grote neus, te kleine ogen, te veel rimpels, onderkin, scheve tanden, te dik, te dun; we hebben altijd wel iets aan te merken op onszelf?! Ik zie juist de schoonheid in ieder mens. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik weet hoe ik die schoonheid kan pakken met mijn fotocamera. Mijn missie is dan ook jou jezelf te laten zien door mijn ogen, door dat vast te leggen in de meest prachtige foto’s en je de studio te laten verlaten met een gevoel van empowerment en vol van nieuw ontdekt, flonkerend zelfvertrouwen! Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Vier de liefde voor jezelf.

Wat een fijne ervaring! Echt een verwendag is er van gemaakt. De make-up, het op je gemak stellen zodat de foto’s echt heel mooi zijn geworden.

Marie louise Streng

Beauty & Glamour
Beauty & Glamour

Wie wil deze Experience van haar bucketlist af halen?

Vier het leven, vier vooral jezelf, geportretteerd in prachtige foto’s. Niet zomaar foto’s; maar onweerstaanbare verleidingen die tot de verbeelding spreken. Ik weet jou op de juiste manier met de camera vast te leggen waardoor jij nog meer van jezelf gaat houden.

Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te laten zien? Wij fotograferen met een diversiteit in lengten, maten, leeftijden, achtergronden en kijk op het leven.. Deze Fotoshoot Experience is in onze Professionele studio in Rotterdam Kralingen.

Het is een moment voor jezelf, om je te laten Shinen! 

Wat een ervaring en belevenis! Katinka stelt je op je gemak en praat je door de shoot heen. Het zijn prachtige foto’s geworden en ik ben er heel blij mee. Dus niet twijfelen en gewoon doen!

Petra Langenberg

Beauty & Glamour
Beauty & Glamour

Wat houdt de 40+ and Fabulous Experience nou precies in?

Een 40+ & Fabulous Fotoshoot Experience bij Katinka Tromp Photography is niet zomaar een fotoshoot. Het bestaat uit een aantal verschillende stappen, zodat jij compleet voorbereid naar de fotoshoot kunt komen en uiteindelijk naar huis gaat met prachtige prints.

Telefonisch consult

Telefonisch Consult om jouw fotoshoot te plannen, je styling te doen en een moodboard te plannen. Compleet van A-Z wordt alles doorgesproken. Hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz. Je mag ook gebruik maken van ónze studio kleding en accessoires, hoe gaaf is dát?

Haar & Make-up

Professionele Visagie & haarstyling door een van onze Glam-Team members voor je “camera ready look” op de dag van je fotoshoot. Speciaal voor jou, om je te verwennen en te laten stralen.

De fotoshoot

Een fotosessie van 60 minuten voor de camera. Je gaat het ervaren en enorm genieten. Hoezo, niet fotogeniek? Dát bestaat niet, geloof mij. Vertrouw mij dat het goed komt, zelfs méér dan goed! Dat is mijn werk, mijn passie.

Portret onthulling & bestelafspraak

We gaan de datum inplannen voor jouw design consultation, binnen 14 dagen na je shoot, dan gaan we je portretten bewonderen, uitzoeken en bestellen.

Katinka ziet je en vertaalt dat beeld op de gevoelige plaat. Op haar foto’s zie je een mooie versie van jezelf waarnaar je blijft kijken, in verwondering, in vervoering. Een topcadeau aan mezelf ❤️

Litha Dotulong

vrouw in witte blouse
vrouw in witte blouse

Are you ready to

Sparkle & Shine?

We hebben inmiddels al vele vrouwen laten stralen en ik kan je garanderen dat je in goede handen bent. We helpen en begeleiden je, van styling tot aan de weergave van een prachtige fotocollectie en plaatsing van jouw onuitwisbare Wall Art. Hoe meer jij in die vrouwelijke schoonheid van jezelf gelooft, hoe beter je dat bij jezelf terug ziet wanneer je in de spiegel kijkt en hoe beter je dat aan anderen kunt tonen. Hou van jezelf, je bent het waard om van gehouden te worden. En wie kan meer van jou houden dan jij zelf?

Doe je mee? Dan ontvang je dít allemaal:

– Telefonisch pre-shoot consult om alles van A-Z te bespreken: hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.

– Ons Glam-Team staat voor jou klaar om je haar & make-up te stylen.

– Fotosessie van 60 minuten voor de camera in een inspirerende fotostudio in Rotterdam Kralingen.

– Een design consultation & bestelafspraak om je collectie samen te stellen. Tijdens de reveal kun je aanvullend kiezen voor andere print producten.

Deze 40+ & Fabulous is te boeken voor €295 (dit is excl. producten).

Wij hebben custom made producten zoals; Wall Art, Portret Folio Boxen, Albums met Acryl Cover en nog veel meer waar je uit kan kiezen.

Wat een gave ervaring was deze fotoshoot! Mooi in de make-up en daarna de shoot waarbij Katinka me helemaal op m’n gemak stelde. Zooo blij met de mooie portretten! Zoveel leuke reacties op gehad👌

Elise Hofmans

Beauty & Glamour
Beauty & Glamour

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in jouw spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!