Vaak krijgen wij van onze clienten de vraag hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op een shoot. We zien in de studio toch nog wel veel clienten die met bijvoorbeeld een spray-tan binnen komen of met een totaal nieuwe coupe haar. Dit geeft niet altijd het gewenste resultaat op de foto’s.

Een beetje voorbereiding kan natuurlijk geen kwaad! En wij helpen jou graag een handje hierbij.

Een week voor de fotoshoot

• Het is belangrijk dat je je huid dagelijks reinigt. 

• Gebruik dagelijks een gezichtscreme afgestemd op jouw huidtype.

• Scrub je huid goed met een exfolie, onder de douche. Doe dit 1-2 keer per week.

• Houd de huid goed gehydrateerd door dagelijks in te smeren.

• Beperk je alcohol gebruik en drink veel water, beter dan water kan haast niet voor je huid 

• Eet gezond, veel fruit en groente vermijdt zoute voedingsmiddelen.

• Scheer of wax het volgende – wij zien alles in camera (optioneel): Gezichtshaar, wenkbrauwen, benen & de Bikinilijn

Sexy kleding tips!

Pas al je lingerie van tevoren, om zeker te zijn dat niks te klein is. Wij hebben liever een slip of string een maatje groter dan te krap. Ruim van tevoren alles passen zorgt ervoor dat je met een gerust hart naar de boudoir shoot kan.

Maak de onderkant van hoge hakken schoon om vlekken te voorkomen.

Een dag voor de boudoir fotoshoot

Verwen jezelf met een manicure en pedicure. Kies een nagellak kleur waar je blij van wordt! Je kan eventueel ook kiezen voor een kleur die goed bij je outfit past.

Controleer de weersomstandigheden en verkeersomstandigheden, om er zeker van te zijn dat je voldoende tijd hebt en geen onverwachte vertragingen.

Shootday!

Kom naar de studio met schoon en droog haar. Zorg ervoor dat er geen haarproducten in zitten. Dit maakt het stylen makkelijker en mooier. Zorg ervoor dat je gezicht schoon en gehydrateerd is. Als je een lievelingslippenstift kleur hebt, kan je die uiteraard meenemen! Verzorg je lippen door er een flinke laag lippenbalsem op te smeren. 

Vergeet niet je lichaam goed in te smeren, met extra aandacht naar handen, elle bogen en knieën (deze worden snel droog). 

Draag op de dag van de fotoshoot geen strakke kleding, dit kan afdrukken op je huid achterlaten en is dan zichtbaar op de foto. Bijvoorbeeld sokken of strakke spijkerbroeken.

Voordat je komt, eet iets voedzaams! Je hebt energie nodig voor al het poseren. 

Deze tips lijken misschien eenvoudig, maar zullen het verschil maken. In onze blog Do’s & Dont’s vind je nog wat extra tips om je te helpen bij de voorbereiding.

Heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!