“Ik probeer het gewoon!” zeg ik harder dan ik dacht als ik op Facebook, in de skilift in Oostenrijk, een winactie voorbij zie komen voor een Bridal Boudoir shoot bij Katinka Tromp. Een fotograaf die ik al een tijdje volg, omdat ze prachtig werk levert.

“Wat?” vraagt m’n dochtertje Merle van 13 jaar, die naast me zit in de lift…

Oh Ehm nou… ik ga proberen een fotoshoot te winnen als bruid in lingerie leg ik uit. Niet te pikant, maar wel vrouwelijk en sexy. Ik laat haar wat voorbeelden zien die ik op de website gezien heb van Katinka en van m’n verzameling aan ideetjes die ik al jaren verzamel op een moodboard betreft trouwen. Ook zij is enthousiast en zegt “Ja mam, heel mooi, dat moet je doen!”

Ons huwelijk, een bezegeling van liefde en vriendschap, aangevuld door 3 prachtige lieve kinderen, die Dennis en ik volgend jaar al 20 jaar koesteren . 

Volgend jaar ben ik de bruid! Op m’n bucketlist een daarbij passende boudoir fotoshoot is mijn wens daarbij.  Dus zei ik in de lift; “Ik ga gewoon een mailtje sturen! Wie niet waagt, wie niet wint.” Na dagen in spanning wachten opeens dat mailtje … Ja! Ik mag komen als bruid in een sluier, trouwschoenen en lingerie. Maar dan slaat de paniek toe, dat heb ik allemaal nog niet!!  Ik verzamel gehaast online wat bruidsaccessoires en hoop dat t goed is voor de shoot.

Oh, ik vergeet nog even te vermelden dat ik die week ook nog van de trap was gevallen … nee!!  Een blauwe plek op m’n bil en m’n arm, ik mail direct, maar er is vanaf de andere kant geen paniek. Gelukkig , ik hoop dat t goed komt. 

De dag is daar … Ga ik zonder make up de deur uit??  Gelukkig is het vroeg  en ik hoop dat Anja ervaring heeft met Vitiligo. Helaas is me dat 3 jaar geleden plotseling overkomen. Witte vlekjes in mijn gezicht, het maakt me onzeker, maar ik ben gelukkig en gezond. Ik heb een prachtig leven met m’n gezin en heb een leuke baan en leuke en lieve mensen in m’n buurt. Dus we gaan er voor! 

Aangekomen op de locatie van de fotostudio loop ik, net als een afgeladen shopdag, met tassen vol het trappenhuis in. Het gebouw doet niet sexy aan, ik hoop dat t binnen beter is. 

Ik weet dat de studio een nieuwe locatie krijgt binnenkort, dat zal wat meer allure uitstralen. 

Een warm onthaal bij de voordeur. Evelien gaat me voor. Een prachtige fotomuur met het werk van Katinka laat ze me zien. Oké, dit staat me te wachten dus… 

Evelien geeft me een kopje koffie, maar eigenlijk heb ik stiekem meer behoefte aan een stevige borrel van de zenuwen haha. Terwijl Anja m’n make up bepaald en m’n haar doet denk ik; Hé krullen? Ben ik dat wel? Anja stelt me gerust. Katinka stelt voor welke setting en welke lingerie ik aandoe en ik laat me leiden door haar ervaring en deskundigheid.

De spanning viel na enige tijd wel mee, die koffie hielp en de ontspannen sfeer ook. De shoot verliep relaxed en was leuk om te ervaren. Ik ben erg nieuwsgierig naar de resultaten! Wat een ervaring en belevenis! Katinka stelt je op je gemak en praat  je door de shoot heen.

Twee weken later wordt ik uitgenodigd bij de foto onthulling. Ik had Dennis thuis verteld dat ik een fotoshoot had gewonnen, maar niet wat voor shoot.

Als verrassing nam ik hem die ochtend mee . Katinka had een leuke setting gemaakt en een mooie filmpresentatie met alle foto’s. Bijzonder om jezelf zo te zien! Ook Dennis was blij verrast en trots op me.

De foto’s zijn prachtig en een mooie herinnering en gave ervaring om een keer voor de camera te staan i.p.v. erachter. Ik ben er heel blij mee. Waarom al die twijfels? Gewoon doen! Jezelf zijn!

Lieve meiden ga vooral door met jullie energie! 

Bedankt voor de experience ❤️ Lieve groet, Evelien van Rietschoten

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!