Een fotoshoot stond al jaren op mijn bucketlist. Ik zag de advertentie van Katinka voorbijkomen op de Facebooksite van mijn kapster. Ah, dacht ik; “Die moet betrouwbaar zijn als zij dit plaatst.”  Toch heb ik mij niet meteen aangemeld. Ik was op van de zenuwen en heb de datum van de fotoshoot meerdere keren na het boeken verschoven onder het mom van, “Ik heb geen kleding, wat moet ik meenemen?” Toch bleef er uiteindelijk een datum staan. Toen Katinka mij voor de eerste keer belde en mij “huiswerk” gaf om op Pinterest een moodboard te maken met foto’s en poses die ik mooi vond, had ik al gegeten en gedronken. Ik wilde gewoon een fotoshoot, hoezo gedoe met computers en Pinterest? Ze zei dat het goed was om voor te bereiden, dus deed ik het toch maar. Shoppen hoort ook bij voorbereiden dacht ik, voor mijn lingerie vond ik dat het allerleukst, ga ik dit echt doen? Aan twee vriendinnen had ik verteld dat ik dit zou gaan doen, verder nog aan niemand.

Uiteindelijk moest ik eraan geloven, de dag van de shoot. Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten, maar Katinka had gezegd dat ze mij er helemaal doorheen zou loodsen, dus liet ik alles maar op mij afkomen. De ontvangst in de studio was warm en hartelijk. Het voelde aan alsof ik jullie al jaren kende! Het voelde fijn om mezelf over te geven aan visagist Steven. Het voelde spannend, maar fijn en werd er relaxed van. Net als wanneer ik mediteer. Het voelde prettig om aansturing van Katinka te krijgen, waardoor ik niet zelf na hoefde te denken over de poses en door de voorbereiding wist ik al wat de bedoeling was. Uiteindelijk verliep alles beter dan verwacht en had ik er echt plezier in!

Na de fotoshoot voelde ik me heel sterk. “I did it!!” Het leukste vond ik de gezelligheid en hoe alles in een flow verliep. Een week later kwam ik terug voor DE portretonthulling en keek ik naar mezelf op het grote scherm. Dit was HET moment. Wow, dit had ik echt niet zien aankomen! Ik gilde het uit van verbazing! “Ik heb nooit geweten dat ik zo mooi ben!” Daar zat ik, vol verbazing en ongeloof.

Het is nu ik deze blog schrijf, bijna een jaar geleden en mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Ik ben niet meer dezelfde persoon als voor de fotoshoot. Sinds die dag is alles anders. Ik heb zelfs contactlenzen aangeschaft, wat een resultaat is van de foto’s die ook zonder bril zijn gemaakt. “Mensen, ik heb maar één tip; Invensteer in jezelf en doe dit ook.  Als ik het moet omschrijven kan ik maar één ding zeggen; It is lifechanging!!”

 

Wat doet dit met jou nu je dit gelezen hebt? Wil je meer dames zien die jou voor zijn gegaan, kijk dan eens op onze boudoir gallery!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!