Boudoir Valentine Special

Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, charme en stijl. En dat mag gezien worden. Kom nu kennis maken met een persoonlijke Boudoir Sessie bij ons in de studio.

14 Februari is het weer Valentijnsdag! DE dag om de liefde te vieren, maar waarom alleen op die dag? 
Wij hebben nu iets waanzinnigs leuks! Laat aan jezelf en je partner zien hoe mooi je bent, met onze Exclusive Valentine Boudoir Special! Laat prachtige portretten van jezelf maken en geef deze als ultiem Valentijns cadeau aan je partner en natuurlijk is dit ook een mooi cadeau aan jezelf. De shoot is inclusief 2 prachtige Passe Partout van 13×18 prints om er voor altijd samen van te kunnen genieten.

Deze geweldige Experience is te boeken voor €695

Een verwenmoment in de studio waar je Make-up wordt verzorgd en je een touch-up krijgt van je haar. Een 20 minuten durende fotoshoot onder begeleiding van Katinka en het team. Sets voor 2 verschillende outfits.

Je krijgt 2 prachtige fine art passe-partout van 13×18 om cadeau te doen aan je partner om er voor altijd samen van te kunnen genieten!

Dit is een mooie kans om kennis te maken met Boudoir, boek nu op een van de volgende data:

Maandag 24 Januari & Woensdag 26 Januari

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!