Boudoir Valentine Special

Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, charme en stijl. En dat mag gezien worden. Kom nu kennis maken met een persoonlijke Boudoir Sessie bij ons in de studio.

14 Februari is het weer Valentijnsdag! DE dag om de liefde te vieren, maar waarom alleen op die dag? 
Wij hebben nu iets waanzinnigs leuks! Laat aan jezelf en je partner zien hoe mooi je bent, met onze Exclusive Valentine Boudoir Special! Laat prachtige portretten van jezelf maken en geef deze als ultiem Valentijns cadeau aan je partner en natuurlijk is dit ook een mooi cadeau aan jezelf. De shoot is inclusief 2 prachtige Passe Partout van 13×18 prints om er voor altijd samen van te kunnen genieten.

Deze geweldige Experience is te boeken voor €695

Een verwenmoment in de studio waar je Make-up wordt verzorgd en je een touch-up krijgt van je haar. Een 20 minuten durende fotoshoot onder begeleiding van Katinka en het team. Sets voor 2 verschillende outfits.

Je krijgt 2 prachtige fine art passe-partout van 13×18 om cadeau te doen aan je partner om er voor altijd samen van te kunnen genieten!

Dit is een mooie kans om kennis te maken met Boudoir, boek nu op een van de volgende data:

Maandag 24 Januari & Woensdag 26 Januari

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Barbara N
Barbara N
13:32 02 Dec 21
Herstellende van een... burn-out, kwam ik op FaceBook een advertentie voor een boudoir fotoshoot tegen van Katinka. Met daarbij de tekst “Wil jij ook de mooiste versie van jezelf zien?”. Ik kon al maanden niet meer naar mezelf kijken in de spiegel of op foto's en ik dacht “Wel ja, waarom niet. Erger dan dit kan het niet worden, alleen maar beter”. Dus in een opwelling een berichtje naar Katinka verstuurd en een paar dagen later was de shoot geboekt. Maar toen kwam de onzekerheid en twijfel. Is dit wel iets voor mij? Dat kan ik toch niet? Daar is mijn figuur toch ongeschikt voor? En wat als ze mijn make-up niet doen zoals ik het wil? Allemaal onterechte aannames blijkt achteraf. Mijn make-up was prachtig! En dan het resultaat van shoot…..ben ik dat? Die mooie, zelfverzekerde vrouw? Deze fotoshoot heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dank je wel Katinka voor deze mooie ervaring!lees meer
Maria Willems
Maria Willems
15:43 25 Oct 21
Geweldige photoshoot,... leuke ervaring, goede begeleiding. Top team!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!