Boudoir Fotoshoot Experience

Iedere vrouw heeft haar eigen kracht, charme en stijl. En dat mag gezien worden. Ook jij verdient een power portret aan de muur!

Boudoir fotograaf Rotterdam

Waarom zou ik kiezen voor Boudoir?

Boudoir fotografie is het mooiste van jezelf prijsgeven, zonder schroom of schaamte je briljante zelf tonen. Jouw innerlijke schoonheid geprojecteerd op een betoverende buitenkant. Onbevangen en zelfverzekerd. Boudoir foto’s omarmen alles wat jij te bieden hebt; een creatie van je mooiste portret, je lichaam gehuld in sensuele fashion gevormd tot een fijngevoelig kunstwerk van verleidelijke glamour.

Een prachtige foto van jezelf

We zijn over niemand zo kritisch als over onszelf. Grote neus, te kleine ogen, te veel rimpels, onderkin, scheve tanden, te dik, te dun; we hebben altijd wel iets aan te merken op onszelf?! Ik zie juist de schoonheid in ieder mens. Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik weet hoe ik die schoonheid kan pakken met mijn fotocamera. Mijn missie is dan ook jou jezelf te laten zien door mijn ogen, door dat vast te leggen in de meest prachtige foto’s en je de studio te laten verlaten met een gevoel van empowerment en vol van nieuw ontdekt, flonkerend zelfvertrouwen! Je kunt jezelf geen groter cadeau geven. Vier de liefde voor jezelf.

Katinka Tomp Boudoir Photography

Wie wil deze Experience van haar bucketlist af halen?

Vier het leven, vier vooral jezelf, geportretteerd in prachtige boudoir foto’s. Niet zomaar foto’s; maar onweerstaanbare verleidingen die tot de verbeelding spreken. Ik weet jou op de juiste manier met de camera vast te leggen waardoor jij nog meer van jezelf gaat houden.

❥ Staat dit ook op jouw bucketlist? (Al jaren?)

❥ Hoe zou je je voelen om van de vrouw te houden die je vandaag bent?

❥ Nieuwsgierig hoe jouw vrouwelijke, sensueel elegante kant zich laat zien voor de camera?

❥ Welke kledingstukken passen bij jouw Boudoir sessie? Is het een kanten body, een zijde negligé of een sportbeha?

Durf jij het aan om de mooiste versie van jezelf te laten zien?  Wij fotograferen met een diversiteit in, lengten, maten, leeftijden, achtergronden en kijk op het leven.. Deze Fotoshoot Experience is in onze Professionele studio in Rotterdam Kralingen.

Het is een moment voor jezelf, om je te laten Shinen! 

Katinka Tomp Boudoir Photography

Wat houdt de Boudoir Diva Photoshoot Experience nou precies in?

Een Boudoir Diva Fotoshoot Experience bij Katinka Tromp is niet zomaar een fotoshoot. Het bestaat uit een aantal verschillende stappen, zodat jij compleet voorbereid naar de fotoshoot kunt komen en uiteindelijk naar huis gaat met prachtige prints.

Werkwijze Katinka Tromp fotografie stap 1 Telefonisch consult fotoshoot

1. Telefonisch consult

Telefonisch Consult om jouw fotoshoot te plannen, je styling te doen en een moodboard te plannen. Compleet van A-Z wordt alles doorgesproken. Hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz. Je mag ook gebruik maken van ónze studio kleding en accessoires, hoe gaaf is dát?

Werkwijze Katinka Tromp fotografie stap 2 Visagie

2. Haar & Make-up

Professionele Visagie & haarstyling door een van onze Glam-Team members voor je “camera ready look” op de dag van je fotoshoot. Speciaal voor jou, om je te verwennen en te laten stralen.

Werkwijze Katinka Tromp fotografie stap 3 De Fotoshoot

3. De fotoshoot

Een fotosessie van 60 minuten voor de camera. Je gaat het ervaren en enorm genieten.

Hoezo……………. niet fotogeniek? Dát bestaat niet, geloof mij. Vertrouw mij dat het goed komt, zelfs méér dan goed! Dat is mijn werk, mijn passie.

Werkwijze Katinka Tromp fotografie stap 4 Portret onthulling en bestelafspraak

4. Portret onthulling & bestelafspraak

We gaan de datum inplannen voor jou design consultation, binnen 14 dagen na je shoot, dan gaan we je portretten bewonderen, uitzoeken en bestellen.

 

Boudoir zwarte lingerie

Look & Feel 

De look & feel van mijn boudoir foto’s is romantisch, sensueel & tijdloos. Om het mooiste resultaat te creëren, ben ik altijd op zoek naar het mooiste licht, zodat jij de mooiste versie van jezelf terug ziet in jouw foto’s. Onze Boudoir fotosessies vinden bij ons overdag plaats, dit zodat we gebruik kunnen maken van het beste natuurlijke dag licht.

Are you ready to Sparkle & Shine?

We hebben inmiddels al vele vrouwen laten stralen en ik kan je garanderen dat je in goede handen bent. We helpen en begeleiden je, van styling tot aan de weergave van een prachtige Boudoir fotocollectie en plaatsing van jouw onuitwisbare Wall Art. Hoe meer jij in die vrouwelijke schoonheid van jezelf gelooft, hoe beter je dat bij jezelf terug ziet wanneer je in de spiegel kijkt en hoe beter je dat aan anderen kunt tonen. Hou van jezelf, je bent het waard om van gehouden te worden. En wie kan meer van jou houden dan jij zelf?

Doe je mee? Dan ontvang je dít allemaal:

– Telefonisch pre-shoot consult om alles van A-Z te bespreken: hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.

– Ons Glam-Team staat voor jou klaar om je haar & make-up te stylen.

– Fotosessie van 60 minuten voor de camera in een inspirerende fotostudio in Rotterdam Kralingen.

– Een design consultation & bestelafspraak om je collectie samen te stellen. Tijdens de reveal kun je aanvullend kiezen voor andere print producten.

Deze Boudoir Diva Photoshoot Experience is te boeken voor €295 (dit is excl. producten).

Wij hebben custom made producten zoals; Wall Art, Portret Folio Boxen, Albums met Acryl Cover en nog veel meer waar je uit kan kiezen.

Boudoir

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Lizette: “Wauw, ik voel mij grootser dan groots en mooier dan mooist!”

Eindelijk, eindelijk is het dan zover, mijn eigen boudoir sessie komt eraan. Ik kende het werk van Katinka al wel, ze heeft tenslotte ook mijn zakelijke portretten gemaakt, maar nog nooit eerder heb ik mijzelf voor de camera zo kwetsbaar durven tonen. De eerste stap...

Een boudoir fotoshoot, hoe pak je de voorbereiding aan?!

Vaak krijgen wij van onze clienten de vraag hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op een shoot. We zien in de studio toch nog wel veel clienten die met bijvoorbeeld een spray-tan binnen komen of met een totaal nieuwe coupe haar. Dit geeft niet altijd het gewenste...

Hannie: ‘Stiekem wilde ik dit altijd al.’

Stiekem wilde ik dit altijd al, door omstandigheden is het er nooit van gekomen. Toen ik de advertentie van Katinka op Facebook voorbij zag komen zag ik mijn kans schoon. Gelijk gemaild en op 2e pinksterdag belde Katinka al voor een intakegesprek (hoezo workaholic?)....

Natasja: ‘Dit was dé stap die ik nodig had om mijn lichaam te accepteren. World, here I come!’

Het lichaam, de een ziet het als een vloek de ander een zegen. Vooral vrouwen zien het eerder als een vloek dan een zegen. Waaronder ook ik. Na een jarenlange strijd tegen de kilo’s, tien eraf twintig erbij, vier zwangerschappen en een galblaasoperatie heeft dit...

Mireille: “Katinka haalde het beste in ons boven en we voelden de connectie met elkaar. De liefde kwam recht uit ons hart”.

Nog helemaal onder de indruk van mijn portrait reveal gisteravond van Katinka Tromp Photography wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal. Al jaren geleden schreef ik hoog op mijn bucketlist dat ik graag een fotoshoot wilde. Maar dan eentje waar ik er op mijn...

Peter: “Nu is enige ijdelheid mij niet vreemd, maar ik merk toch dat ik wat gespannen ben.”

Zondagochtend 6:30 uur, en dat met de klok 1 uur verder vanwege de Zomertijd…..Vroeg dus. Lizette is al in de badkamer, en ik heb geen zin om op te staan. Enfin, we móeten wel vroeg zijn om op tijd bij Katinka Tromp te zijn. We hebben bij haar een fotoshoot. Nu is...

Do’s & Dont’s voor een Fotoshoot

Vaak krijgen wij van onze clienten de vraag hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op een shoot. We zien in de studio toch nog wel veel clienten die met bijvoorbeeld een spray-tan binnen komen of met een totaal nieuwe coupe haar. Dit geeft niet altijd het gewenste...

Wat is een Boudoir Photo Experience?

Boudoir, wat is dat nu precies?Een Boudoir was een in de achtiende eeuw vooral in Frankrijk heel populair en meestal een elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. Oorspronkelijk was het boudoir de ruimte gelegen naast de slaapkamer...
Barbara N
Barbara N
13:32 02 Dec 21
Herstellende van een... burn-out, kwam ik op FaceBook een advertentie voor een boudoir fotoshoot tegen van Katinka. Met daarbij de tekst “Wil jij ook de mooiste versie van jezelf zien?”. Ik kon al maanden niet meer naar mezelf kijken in de spiegel of op foto's en ik dacht “Wel ja, waarom niet. Erger dan dit kan het niet worden, alleen maar beter”. Dus in een opwelling een berichtje naar Katinka verstuurd en een paar dagen later was de shoot geboekt. Maar toen kwam de onzekerheid en twijfel. Is dit wel iets voor mij? Dat kan ik toch niet? Daar is mijn figuur toch ongeschikt voor? En wat als ze mijn make-up niet doen zoals ik het wil? Allemaal onterechte aannames blijkt achteraf. Mijn make-up was prachtig! En dan het resultaat van shoot…..ben ik dat? Die mooie, zelfverzekerde vrouw? Deze fotoshoot heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dank je wel Katinka voor deze mooie ervaring!lees meer
Maria Willems
Maria Willems
15:43 25 Oct 21
Geweldige photoshoot,... leuke ervaring, goede begeleiding. Top team!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!