Bridal Boudoir Fotoshoot Experience

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Een onvergetelijk avontuur waarbij je natuurlijk denkt aan een trouwfotograaf om jullie mooie dag vast te leggen. Je man in zijn mooie pak en jij in je jurk waar je misschien altijd al van hebt gedroomd. Maar heb je ook al eens gedacht aan mooie foto’s van jou in je prachtige bruidslingerie. Op en top vrouwelijkheid. Je kan ten slotte alleen echt van iemand anders houden als je ook echt van jezelf houd, toch? Wil je graag mooie foto’s van jezelf en nog meer voorpret beleven aan jullie trouwavontuur dan is dit een unieke ervaring en wat dacht je van een prachtig cadeau voor jouw aanstaande!

Wat houdt de Bridal Boudoir Experience nou precies in?

Een Bridal Boudoir Fotoshoot Experience bij Katinka Tromp Photography is niet zomaar een fotoshoot. Het bestaat uit een aantal verschillende stappen, zodat jij compleet voorbereid naar de fotoshoot kunt komen en uiteindelijk naar huis gaat met prachtige prints.

Telefonisch consult

Telefonisch Consult om je beter te leren kennen. Waneer we weten wie jij bent, wie is jouw grote liefde, hoe hebben jullie elkaar leren kennen, wat maakt jullie relatie zo speciaal, alleen dan kunnen we de echte jij op de foto laten stralen zoals je echt bent. Heb je ook je bruidssieraden of haaracesoires al? Compleet van A-Z wordt alles doorgesproken.

Haar & Make-up

Professionele Visagie & haarstyling door een van onze Glam-Team members voor je “camera ready look” op de dag van je fotoshoot. Speciaal voor jou, om je te verwennen en te laten stralen.

De fotoshoot

Een fotosessie van 60 minuten voor de camera. Je gaat het ervaren en enorm genieten. Hoezo, niet fotogeniek? Dát bestaat niet, geloof mij. Vertrouw mij dat het goed komt, zelfs méér dan goed! Dat is mijn werk, mijn passie.

Portret onthulling & bestelafspraak

We gaan de datum inplannen voor jouw design consultation, binnen 14 dagen na je shoot, dan gaan we je portretten bewonderen, uitzoeken en bestellen.

Contact

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!