Contact

“Contactformulier”

Hi, wat leuk dat je meer info wilt opvragen over jou fotoshoot. Wil je een Boudoir fotoshoot, Zakelijk portret of wil je met je geliefde op de foto? Geef het even aan in het contactformulier. Je kan ons ook bellen op 010-3220300 voor meer informatie.

Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in jouw spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Contact formulier

Benieuwd hoe ik jou op een krachtige manier kan fotograferen? Laat je gegevens hier achter, ik neem dan snel contact met je op.

Katinka Tromp Photography

Oostzeedijk 232
3063 BP Rotterdam – Kralingen
2e verdieping – gebruik de roze deurbel

Klik hier om je route te berekenen

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!