covid-19 studio policy

“stay safe & healthy!”

In tijden van Corona is het altijd goed om even stil te staan bij gezondheid en veiligheid. Twijfel jij of dit wel het goede moment is voor een afspraak in onze studio?

In onze studio werken wij met grote zorgvuldigheid om een veilige en geruststellende ervaring te creëren. Er zijn voldoende opties om de handen te wassen en te desinfecteren. Er is genoeg ruimte zowel in studio, als in de glam-room om de anderhalve meter regel te kunnen blijven respecteren. Bij meerdere cliënten in de studio creëren wij een extra privé ruimte zodat een ieder gerust en veilig van outfit kan wisselen.

Onze make-up & hair stylisten werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en de werkruimte wordt voor iedere client grondig gereinigd en geprepareerd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Twee dagen voor jouw shoot doen wij een “health check” en mocht je onverhoopt toch klachten ontwikkelen of je bent bij iemand in de buurt geweest die positief getest verplaatsen wij jou afspraak naar een latere datum.

 Wij vragen al onze bezoekers en cliënten hun handen te wassen en te desinfecteren al vorens de studio te betreden en verdere aanwijzingen van het personeel te volgen.

Ivm met Covid-19 vragen wij onze cliënten te laten weten met hoeveel personen jij komt. Onze voorkeur gaat uit naar één op één foto experiences om de veiligheid te kunnen garanderen. (Extra) bezoekers zijn alleen welkom op afspraak.

Ons studio personeel staat u ten alle tijden ter zijde om eventuele vragen te beantwoorden of u anderzijds van dienst te zijn. Zo houden wij het prettig én veilig voor elkaar en kan iedereen gewoon genieten van zijn of haar shoot experience.

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!