covid-19 studio policy

“stay safe & healthy!”

In tijden van Corona is het altijd goed om even stil te staan bij gezondheid en veiligheid. Twijfel jij of dit wel het goede moment is voor een afspraak in onze studio?

In onze studio werken wij met grote zorgvuldigheid om een veilige en geruststellende ervaring te creëren. Er zijn voldoende opties om de handen te wassen en te desinfecteren. Er is genoeg ruimte zowel in studio, als in de glam-room om de anderhalve meter regel te kunnen blijven respecteren. Bij meerdere cliënten in de studio creëren wij een extra privé ruimte zodat een ieder gerust en veilig van outfit kan wisselen.

Onze make-up & hair stylisten werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en de werkruimte wordt voor iedere client grondig gereinigd en geprepareerd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Twee dagen voor jouw shoot doen wij een “health check” en mocht je onverhoopt toch klachten ontwikkelen of je bent bij iemand in de buurt geweest die positief getest verplaatsen wij jou afspraak naar een latere datum.

 Wij vragen al onze bezoekers en cliënten hun handen te wassen en te desinfecteren al vorens de studio te betreden en verdere aanwijzingen van het personeel te volgen.

Ivm met Covid-19 vragen wij onze cliënten te laten weten met hoeveel personen jij komt. Onze voorkeur gaat uit naar één op één foto experiences om de veiligheid te kunnen garanderen. (Extra) bezoekers zijn alleen welkom op afspraak.

Ons studio personeel staat u ten alle tijden ter zijde om eventuele vragen te beantwoorden of u anderzijds van dienst te zijn. Zo houden wij het prettig én veilig voor elkaar en kan iedereen gewoon genieten van zijn of haar shoot experience.

Barbara N
Barbara N
13:32 02 Dec 21
Herstellende van een... burn-out, kwam ik op FaceBook een advertentie voor een boudoir fotoshoot tegen van Katinka. Met daarbij de tekst “Wil jij ook de mooiste versie van jezelf zien?”. Ik kon al maanden niet meer naar mezelf kijken in de spiegel of op foto's en ik dacht “Wel ja, waarom niet. Erger dan dit kan het niet worden, alleen maar beter”. Dus in een opwelling een berichtje naar Katinka verstuurd en een paar dagen later was de shoot geboekt. Maar toen kwam de onzekerheid en twijfel. Is dit wel iets voor mij? Dat kan ik toch niet? Daar is mijn figuur toch ongeschikt voor? En wat als ze mijn make-up niet doen zoals ik het wil? Allemaal onterechte aannames blijkt achteraf. Mijn make-up was prachtig! En dan het resultaat van shoot…..ben ik dat? Die mooie, zelfverzekerde vrouw? Deze fotoshoot heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dank je wel Katinka voor deze mooie ervaring!lees meer
Maria Willems
Maria Willems
15:43 25 Oct 21
Geweldige photoshoot,... leuke ervaring, goede begeleiding. Top team!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!