Elke maand nodigen wij een van onze clienten uit om mee te doen aan onze 10 vragen aan… Deze maand in de stoel de gepassioneerde businessman Pascal van Buuren van Prospectations.

Guest Blog

Hoe voelde je je in de aanloop naar de sessie? 

Ik voelde mij best goed, sterk zelfs. Ik wist immers wat ik kon verwachten, daar ik al eerder voor de camera had gestaan bij Katinka ten behoeve van een test-shoot. Alleen van de visagie, die ik speciaal voor deze sessie erbij had geboekt, wist ik niet wat ik kon en mocht verwachten.

Beschrijf je ervaring eens, hoe voelde je je tijdens de sessie nou écht?

Het was echt heel mooi. Ik voelde mij speciaal, zelfverzekerd en succesvol, een echte ster. Dat komt vooral door de creativiteit van Katinka en een soort van hoog energiek gevoel welke er tijdens de sessies overal in de ruimte hing..

Wist je wat je kon verwachten van je sessie?

Jazeker, mijn mede ambassadeurs hadden me al uitgebreid geïnformeerd en op Katinka’s website en haar socialmedia kanalen had ik al tal van voorbeelden voorbij zien komen.

Hebben wij alle informatie verstrekt die je nodig had om je voor te bereiden op een succesvolle sessie?

Ja hoor, keurig gemaild met duidelijke uitleg. Ik had er geen vragen over en mocht ik die wél hebben, dan kon ik Katinka altijd telefonisch benaderen.

Wat was je favoriete onderdeel van de sessie? 

Het bekijken en selecteren van foto’s na afloop.  En deze dan vooral kritisch vanuit meerdere standpunten beoordelen.

Hoe zit het met hulp bij poseren?

Die was uitgebreid aanwezig en kreeg ik dus volop.

Hoe voelde je je toen je een aantal van je foto’s op de achterkant van de camera zag ?

Daar heb ik eerlijk gezegd niet erg op gelet. Zelf zag ik er sporadisch wel een paar goeie tussen zitten maar dat kwam dan ook voornamelijk omdat Katinka dan al blij uitriep: ” oh deze is mooi zeg!”

Wat heeft je het meest verrast in deze ervaring?

Dat ze mij uit de kleren heeft gekregen, een hele prestatie, omdat ik soms verlegen, timide en zelfs wat preuts kan zijn. Ik voelde mij altijd erg onzeker over mijn lichaam.

Was het vooral een geweldige ERVARING?  En nog belangrijker, heb je plezier gehad?

Jazéker!. Dat óók! Er komt dus zéker een vervolg op.

Wat heb je al bereikt sinds je ons product of onze dienst hebt gebruikt?

Ik heb vooral veel complimenten ontvangen over de resultaten. Ik heb opdrachten en aanvragen gekregen van diverse klanten waaronder mogelijk een sponsordeal met Mastro Sarto Rotterdam-Amsterdam. Zij vroegen mij of ik in hun maatpakken als een soort wandelende Barbiepop, maar dan de mannelijke Ken variant, als mannequin wil gaan netwerken en op die manier als ambassadeur wil fungeren voor hun bedrijf.

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!