Katinka Tromp – Photographer

In 2015 startte ik mijn fotostudio Katinka Tromp Photography in Rotterdam in de levendige wijk Rotterdam-Kralingen. Een fantastische plek die mij veel ruimte en mogelijkheden biedt om jou een droomshoot te geven om nooit te vergeten. Jou vast te leggen op beeld op een manier zoals je jezelf nog nooit gezien hebt. Iedere vrouw verdient toch een prachtige foto van zichzelf?!

We zijn over niemand zo kritisch als over onszelf. Lelijke neus, te kleine ogen, te veel rimpels, onderkin, scheve tanden, te dik, te dun; we hebben altijd wel iets aan te merken op onszelf?! Ik zie juist de schoonheid in ieder mens. Lelijke mensen bestaan namelijk niet in mijn ogen. Iedereen is mooi op een eigen manier. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik weet hoe ik die schoonheid kan pakken met mijn fotocamera. Mijn missie is dan ook jou jezelf te laten zien door mijn ogen, door dat vast te leggen in de meest prachtige foto’s.

Zelf ben ik een moeder van vier kinderen, een echtgenote én zakenvrouw. En of je nou een van deze bent, of allemaal tegelijk, je vraagt je altijd af: doe ik het wel goed? De onzekerheid slaat dan vaak toe en dat heeft veelal een negatieve weerslag op je zelfbeeld. Ik heb het vaak genoeg gehoord: “Oh nee hoor, een fotoshoot is niets voor mij!”, “Daar ben ik toch veel te oud voor?!”, of “Ik moet eerst afvallen!” Denk jij ook zo? Dan heb ik goed nieuws voor je: als je voor mijn fotocamera staat, hoef je je nergens druk over te maken. Ik zorg er namelijk voor dat je je al snel gemakkelijk voelt. Dat jij je (weer) die mooie vrouw voelt die misschien al jaren diep in jezelf verborgen ligt. Het maakt mij echt niet uit of je 20 bent, of 80, maatje 34 hebt of 48: ik vang met mijn camera jouw schoonheid en persoonlijkheid en zorg ervoor dat jij jezelf gaat zien zoals ik jou allang gezien heb: Perfect zoals jij bent.

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!