Klantenervaringen

“a photograph is a pause button of life” 

Lees hier hoe mijn klanten hun fotoshoot ervaren hebben.

Testimonial Joke klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Joke Norendaal

“Een ontspannen, treffend, bloedmooi, verbluffend resultaat gegarandeerd. Dat is een feit wanneer je voor de lens van Katinka komt. Professioneel en ontspannen gaat zij te werk. Katinka tovert overal achtergronden vandaan, werkt met daglicht, super visagisten en heeft keus uit prachtige gewaden. Enthousiasme en humor zijn haar keurmerk. Kortom, een bijzonder totaalpakket.”

Testimonial Enith klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Enith Heissen

“Je hebt mensen die foto’s maken, fotografen en er is Katinka Tromp….. een echte photo-artist!!!
Wat een vakvrouw is dit!
De shoot is al zo’n geweldige experience, die alleen Katinka samen met haar make-upartist je kan geven. En dan het resultaat!!! Duizend maal dank en ik vertel het voort! X Enith”

Testimonial Monique klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Monique Londema

“Katinka is een geweldige vrouw en super fotograaf. De sfeer in de studio is heel fijn. Het bruist er van de creativiteit. Katinka laat je op een heel natuurlijke manier voor de camera plaatsnemen. Humor is ook één van haar ingrediënten. Dank je wel voor de ervaring”

Testimonial Anneke klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Anneke van Gilst

“Wat voelden wij ons speciaal!
Dankjewel voor de heerlijke fotoshoot en de prachtige foto’s.
Wij hebben genoten van de manier waarop je ons verwende, de professionele wijze waarop je fotografeert en natuurlijk het geweldige resultaat.
Liefs, Laure en Anneke”

Testimonial Nicole klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Nicole Stam

“Een geweldige fotoshoot gehad bij Katinka! Je voelt je op je gemak bij haar en ze coacht je door de shoot heen waardoor het beste in je naar boven komt! Ik wist van mezelf niet dat ik zo mooi op foto’s kon staan, maar het kan, dankzij Katinka. Ik ben super blij met het resultaat “

Testimonial Kelly en Paul klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Kelly en Paul van Andel

“Wij hebben een love shoot gehad en het was echt geweldig. Katinka wist precies hoe wij mooi op de foto kwamen te staan. Katinka is professioneel en vakkundig. Ze neemt echt de tijd voor je en zorgt dat je je mooi voelt. We hebben echt een super tijd gehad met hele mooie foto’s als resultaat. Wij raden Katinka zeker aan!”

Testimonial Sandra klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Sandra Westein

“Mijn Personal Branding fotoshoot bij Katinka was een enorme prettige ervaring. Katinka maakt niet alleen prachtige foto’s (zakelijk en persoonlijk) maar haalt je volledig uit je comfort zone op een vertrouwde, respectvolle manier. Je bepaalt zelf hoe je je foto’s wilt, passend bij wie je bent maar toch net iets anders.
Mijn foto’s zijn prachtig geworden en ik laat ze (en dus mezelf) met trots aan de wereld zien.

Dus denk je erover een zakelijk of persoonlijke foto (foto’s) te laten maken; alleen, met je partner of gezin…ga eerst even bij Katinka langs.”

Testimonial Sandra klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Sandra Lagace

“Katinka knows how to make you feel beautiful and self confident (again). It is MAGIC! Do you want to have a pause, time for yourself and amazing portraits of yourself? Do not hesitate and book a session with Katinka today! Because you are worth it! You will not regret it, I promise!”

Testimonial Lieke klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Lieke Wolfs

“Geweldige fotografe die je precies zo op de foto zet als je bent! Ik vond het enorm spannend maar ben ontzettend blij met het resultaat.Zoveel mooie foto’s dat ik gewoon niet kan kiezen! Katinka onwijs bedankt en je hebt helemaal gelijk, dit zou elke vrouw tenminste 1 maal in haar leven moeten doen! ❤️”

Testimonial Riet klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Riet Snoek

“Een fotoshoot bij Katinka is een feestje! Samen met mijn dochters ben ik eind vorig jaar op de gevoelige plaat vastgelegd. Zowel privé als zakelijk. Katinka voelt perfect aan wat vrouwen willen en – wellicht nog belangrijker – wat ze niet willen. Ze brengt de beste versie van jezelf in beeld. Katinka is een professional en zo enthousiast, dat plezier is besmettelijk. De resultaten zijn het beste bewijs. Een aanrader voor elke vrouw!
Riet Snoek”

Testimonial Jolande klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Jolande Moerings

“Een fotoshoot samen met m’n zusje hoe gaaf en bijzonder is dat! Zeker als het ook nog eens een feestje wordt. De hele fotoshoot zorgt Katinka ervoor dat je mag laten zien wie je bent! De visagie, de studio en de fotoshoot is een kado voor jezelf. Vanmorgen de foto ‘s uitgezocht en weer val je van de ene fijne verrassing in de andere waardoor ik emotioneel en ontroerd raakte. Wat zijn we mooi, m’n zusje en ik! Katinka thank you x Jolande Moerings”

Testimonial Neline klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Neline

“Wat is het toch heerlijk om jezelf te (laten) verwennen..! Even een (mid)dagje voor jezelf en op en top genieten! Want dat is het!
Ik hoefde niet uren voor de spiegel te staan voor m’n haar, of druk te maken over m’n make-up.. Dat werd allemaal verzorgd! Geen zorgen, alleen ontspannen & genieten!
Het is even gek om voor de camera te staan, maar bij Katinka voel je je snel op je gemak!
Met je krachtige visie op de vrouw, op de mens die uniek en mooi is en dat schoonheid gezien mag worden!
Ik ben erg blij met het resultaat en kan niet wachten tot ik de foto’s thuis heb!
Bedankt Katinka!! “

Testimonial Monique klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Monique Baldussi

“Lieve Katinka, Ik heb onlangs een photoshoot gedaan door jou. Samen met mijn moeder en mijn gezin. Wat vonden mijn moeder en ik het leuk om eerst lekker in de watten gelegd te worden om alvast in een ontspannen sfeer terecht te komen. En dat werkt. Zoals denk ik meerdere vrouwen heb ook ik zelf niet echt een goed zelfbeeld over foto’s die van mij gemaakt worden. Al heel snel voelde ik mij zeker voor de lens door de manier hoe jij mij het vertrouwen gaf en liet stralen voor de lens. Het ging zo makkelijk en het werd ook heel ontspannen. Wat hebben we gelachen. Ik voelde mij echt groeien. Nu nog als ik erover praat of aan die geweldige dag denk dan straal ik van buiten, maar ook van binnen. Katinka, jij haalt het beste in iemand naar boven en laat iedereen stralen. Stiekem zou ik dit wel veel vaker willen doen. Bedankt voor de schitterende dag en ik kijk uit naar het eindresultaat. Liefs Monique “

Testimonial Diana en Hennie klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Diana en Hennie

“Een gewone dinsdagavond, we krijgen vanavond het resultaat te zien van onze foto shoot. We voelde ons blij gespannen en super nieuwsgierig. Daar ging de laptop aan en we zagen de foto’s 1 voor 1 voorbij komen, tranen in m’n ogen en een heel trots en gelukkig gevoel vulde mij en stiekem kijkend naar de partners: “wat zullen zij ervan vinden?” Nou dat hoefde je niet te vragen dat kon je al zien ze liepen te glunderen van blijdschap en trots “een hele andere kant van mijn vrouw” wauw zeg! Wat heb je dat prachtig gedaan Katinka echt zo mooi. Dat zijn de zinnen die wel meerdere keren voorbij kwamen. We zijn zo ontzettend blij met onze foto’s we kunnen niet kiezen welke we het eerste gaan ophangen.

Dikke kus van ons Diana & Henny”

Testimonial Claudia klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Claudia Alberda

“Het belang van de juiste uitstraling, die klopt bij zoals mensen mij kennen, die klopt bij wat je wilt uitstralen en bereiken… We investeren allemaal in marketing, in de vorm van flyers en onze websites. Maar een goede foto? Vaak wordt dat overgeslagen.. doodzonde zo vertelde jij mij. En gelijk heb je! Een goede foto is belangrijk, zeer belangrijk en zorgt voor herkenbaarheid maar ook voor een professionele uitstraling. Leuk een persoonlijke vakantiefoto of een toffe selfie, maar het is het eigenlijk allemaal net niet.

Jij wist mij te overtuigen van het belang van een juiste portretfoto, een foto die niet alleen representatief is maar die zorgt voor herkenning. Samen hebben wij overlegd wat ik exact wil uitstralen en jij gaf jouw advies hoe we dit op foto kunnen bereiken. Mijn doel was om mijn enthousiaste, mijn sparkle en eerlijke ik op de foto vast te leggen zodat deze gebruikt kon worden als profielfoto op mijn (zakelijke) social media accounts en mijn website.

Persoonlijk houd ik helemaal niet van geforceerde foto’s, want zo voelt dat normaal, maar Katinka, jij laat het alles behalve geforceerd voelen. Jij zorgt ervoor dat het fun wordt, met aanwijzingen en tips en tricks voor je houding laat jij iedereen in zijn of haar eigen kracht stralen. En wat heb jij een prachtige persoonlijkheid, heel warm, zorgzaam en inhoudelijk zoveel kennis waardoor je echt iedereen uit zijn of haar comfortzone zou kunnen krijgen en mooi kan vastleggen.

Om dit nog even te bevestigingen, enkele reacties op mijn portretfoto:

“Krachtig en mooi” “Je straalt”

“Een professionele foto met een betere uitstraling”

“Heel mooi Claudia, je ogen stralen” En een heleboel “wauws!”

Katinka onwijs bedankt! Ik ben er van overtuigd dat jij de minst fotogenieke mensen nog goed op een foto kan vastleggen en bijvoorbeeld onzekere mensen met respect uit het comfortzone krijgt om zo te shinen!

Bedankt!
Claudia Alberda”

Testimonial Kirsten klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Kirsten Woudstra

“As a busy working mother of two children, I always put everyone else first; the kids, the husband, the job. Today, I finally did something for myself and spent the day at Katinka’s studio. If you are looking to do something extra special for yourself, then this is the place to go. Not only was the makeup, hair, and photography to an extremely high standard (they are perfectionists!), but the whole experience was unforgettable for me. Katinka made me feel beautiful again, special and unique. I now know that it is ok to put myself first on the odd occasion. Treating myself to this glamour photo shoot was the best decision I ever made! Thank you for the most wonderful and special day xx
– Kristen Woudstra”

Testimonial Nina klantervaring over fotoshoot fotostudio Katinka Tromp in Rotterdam

Nina

“Lieve Katinka in het dagelijks leven voel ik me vaak onzeker maar jij hebt me laten zien en voelen hoe mooi ik ben! De persoonlijke aandacht en betrokkenheid vind ik heel bijzonder. Ik werd ontvangen in een prachtige sfeervolle ruimte en alles was mogelijk. De verschillende jurken en accessoires zijn geweldig. Na het zien van de resultaten moest ik keuzes maken en dit was erg moeilijk ze waren allemaal mooi. Ik kan je niet genoeg bedanken voor deze mooie dag

Lieve groetjes Nina”

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!