Katinka Tromp – Photographer

In 2015 startte ik mijn fotostudio Katinka Tromp Photography in Rotterdam in de levendige wijk Rotterdam-Kralingen. Een fantastische plek die mij veel ruimte en mogelijkheden biedt om jou een droomshoot te geven om nooit te vergeten. Jou vast te leggen op beeld op een manier zoals je jezelf nog nooit gezien hebt. Iedere vrouw verdient toch een prachtige foto van zichzelf?!

We zijn over niemand zo kritisch als over onszelf. Lelijke neus, te kleine ogen, te veel rimpels, onderkin, scheve tanden, te dik, te dun; we hebben altijd wel iets aan te merken op onszelf?! Ik zie juist de schoonheid in ieder mens. Lelijke mensen bestaan namelijk niet in mijn ogen. Iedereen is mooi op een eigen manier. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik weet hoe ik die schoonheid kan pakken met mijn fotocamera. Mijn missie is dan ook jou jezelf te laten zien door mijn ogen, door dat vast te leggen in de meest prachtige foto’s.

Zelf ben ik een moeder van vier kinderen, een echtgenote én zakenvrouw. En of je nou een van deze bent, of allemaal tegelijk, je vraagt je altijd af: doe ik het wel goed? De onzekerheid slaat dan vaak toe en dat heeft veelal een negatieve weerslag op je zelfbeeld. Ik heb het vaak genoeg gehoord: “Oh nee hoor, een fotoshoot is niets voor mij!”, “Daar ben ik toch veel te oud voor?!”, of “Ik moet eerst afvallen!” Denk jij ook zo? Dan heb ik goed nieuws voor je: als je voor mijn fotocamera staat, hoef je je nergens druk over te maken. Ik zorg er namelijk voor dat je je al snel gemakkelijk voelt. Dat jij je (weer) die mooie vrouw voelt die misschien al jaren diep in jezelf verborgen ligt. Het maakt mij echt niet uit of je 20 bent, of 80, maatje 34 hebt of 48: ik vang met mijn camera jouw schoonheid en persoonlijkheid en zorg ervoor dat jij jezelf gaat zien zoals ik jou allang gezien heb: Perfect zoals jij bent.

Team

Anja – Operational Manager & Hair & make-up artist

Inmiddels werk ik alweer 6 jaar samen met Katinka. Ik ben begonnen als Hair & Make-up artist en inmiddels werk ik ook alweer meer dan een jaar als Operationeel Manager in de studio.

Ik ben een rationele control-freak en naast de creativiteit van Katinka is dat de perfecte match. Ik doe niets liever dan structuur aanbrengen, organiseren en plannen. Ik zorg dat alles achter de schermen geregeld wordt, de administratie, website, marketing etc.

Tevens ben ik een echte Rotterdammer, moeder van alweer een 14-jarige zoon, houd ik enorm van dieren, ben gek op reizen en geniet ik enorm van de kleine dingen in het leven.

De afgelopen jaren heb ik al vele dames nog mooier mogen maken dan dat ze als zijn door hun haar & make-up te verzorgen. Nu beleef ik het gehele traject, vanaf de eerste call, de fotoshoot, de portretonthulling en het ophalen van de prachtige producten. Het is heel bijzonder dit te mogen meemaken.

 

 

 

 

 

 

Team katink

Evelien – Studio Assistent & Hair & make-up Artist

Wanneer je je aanmeld voor een Photoshoot Experience, dan zul je mij aan de telefoon krijgen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen gaan we erachter komen wat het precieze doel is van jouw fotoshoot en doordat we jou echt leren kennen, kunnen we jouw echte ik op de foto zetten. Vervolgens kom je bij mij of een van collega MUAH’s voor je haar en make-up, daarna is het tijd voor de shoot, waarin ik je samen met Katinka begeleid in de diverse poses, kledingwissels en mental support!

Wie ben ik nog meer? Ik ben ik al heul lang samen met Remy en zijn wij de trotse ouders van onze dochters Evi van 9 en Lize van 5 jaar. Als je me vraagt waar houd je van zeg ik altijd mensen, beauty, koffie en melkchocola met hazelnoot. Oja en glittersokken, always, everyday!

Naast visagie heb ik ook de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Lifecoach gedaan. Ik ben begonnen in ons familiebedrijf, Drogisterij parfumerie en beautysalons. Tijdens de jaren in vooral de salon leerde ik al snel door alle gesprekken die ik met mijn klanten voerde dat beauty echt niet alleen aan de buitenkant zit. Beauty is inside out! Daarom verdiepte ik mij daarin door de opleiding lifecoach te gaan doen en heel veel te lezen. Wie zit er achter dat gezicht,  wat houd je tegen om te zijn wie je wil zijn en te doen wat je wil doen en vooral waarom? Na wat tegenslagen heb ik zelf geleerd te genieten van de kleine dingen en vooral nooit op te geven! Stel jezelf niet alleen maar grote doelen, maar geniet ook van de kleine dingen die je nu al hebt bereikt, die soms helemaal niet zo klein blijken te zijn! Uit tegenslag komt groei. Sta eens vaker bewust stil bij wat je hebt en kan! Je kan en bent echt veel meer dan je denkt. Door dit visueel te maken met fotó’s zie je dit nog veel duidelijker!

The time is now! Enjoy the little things en Life is only what you make it zijn dan ook mijn motto’s!

fotoshoot man in pak pose wegkijken

Edgar – Studio Assistent

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!