Nog helemaal onder de indruk van mijn portrait reveal gisteravond van Katinka Tromp Photography wil ik jullie graag meenemen in mijn verhaal.

Al jaren geleden schreef ik hoog op mijn bucketlist dat ik graag een fotoshoot wilde. Maar dan eentje waar ik er op mijn mooist uit zou zien. Die wens stond in het rijtje van: ooit nog eens in maatje 36 passen, en: een gladde huid. Je kent het wel, maar dan zeer waarschijnlijk net even een anders. Toch?
De jaren gingen, de wens van de fotoshoot bleef. De andere twee werden bijgesteld, want de leeftijd brengt andere inzichten met zich mee. That’s life. En gaandeweg leerde ik dat maatje 36 en een gladde huid niet hoog bovenaan mijn lijstje hoefden te staan. Zelfs schrappen die handel. Want gezondheid, liefde en een stralende lach zijn waar het allemaal om draait. ‘Carpe Diem’ klinkt cliché maar hoe waar is het?

“Carpe Diem’ klinkt cliché

maar hoe waar is het?”

Nu zou je het niet direct zeggen, maar ik mocht in december 2020 mijn 50e verjaardag vieren. Midden in de lockdown vanwege de COVID-19 regels -we schrijven geschiedenis, vechtend in een oorlog met grote verliezen. Mijn hart gaat uit naar ieder die een naaste heeft verloren of vecht voor het leven…- dus het grote feest rondom deze halve eeuw én 25 jaar getrouwd zijn met mijn soulmate Joost werd afgeblazen. Maar een cadeau kréég ik van die liefste man op aarde; ik mocht zelfs kiezen: Een parachutesprong maken, paardrijden op het strand óf een fotoshoot. Nu stonden die alle drie op mijn bucketlist, maar twee ervan had ik schijterig al onderaan geplaatst in het rijtje ‘komt wel een keer. Of liever toch niet’. Dus: Mireille mocht een shoot naar keuze boeken!

Nu had ik al stiekem mijn wens verder uitgewerkt en Katinka stond in roze potlood bijgeschreven. Want haar werk spat van het scherm, de vrouwen en paar mannen die ik via social media mocht bewonderen zijn stuk voor stuk práchtige mensen. Zo zou ik ook willen stralen en dan ook samen met mijn maatje Joost. Want maatjes zijn alleen belangrijk in vriendschap, niet voor kleding. Ik boekte met trillende handen een kennismaking, en werd bijna direct teruggebeld. Katinka wilde graag weten wie ik was. Vanwege haar interesse en fijne, bemoedigende woorden hadden wij een gezellig gesprek. Mijn vertrouwen groeide al pratend en graag maakte ik de afspraak. Het zou een heuse BOUDOIR experience worden, compleet met haar en make-up. In mijn mailbox ontving ik een uitgebreid schrijven over hoe de shoot in zijn werk zou gaan en de do’s en dont’s. De boodschap was eigenlijk: Wees jezelf, heb vertrouwen, je bent prachtig!

Boudoir

De dag van de fotoshoot brak aan en ik had er zó veel zin in. Mijn liefste was mijn chauffeur en zou ook een deel van de shoot met mij voor de camera staan. Het love couple zou samen vereeuwigd worden op de gevoelige plaat. We werden ontvangen door een stralende Katinka en de lieve visagiste Anja. Ik werd in de stoel voor de spiegel geplant en verwend met koffie en lekkers. Aan mijn gezicht werd al babbelend gepoederd en gekwast terwijl ik me vergaapte aan de uitgebreide wolken van tule, glitters en kleuren in de kledingrekken om mij heen…Manlief werd na zijn bakkie pleur naar buiten gebonjourd, hij zou later weer mogen opdraven om vastgelegd te worden. Intussen werden mijn haren gekruld en gefluft en was ik klaar voor mijn modellenwerk.

“De dag van de fotoshoot brak aan

en ik had er zó veel zin in”

Het uur van de fotoshoot vloog werkelijk voorbij. Wat hebben we gelachen, wat voelde ik me vrouw en wat heeft Katinka feeling om je op je gemak te stellen terwijl ze je helpt poseren tot in de kleinste finesses van vingers en voeten. Verschillende outfits en achtergronden …. ongelofelijk en heerlijk om mee te maken. Binnen de kortste keren stond mijn prachtige man weer naast me, beiden droegen we een zwart overhemd en stonden voor een zwarte achtergrond te shinen. Katinka haalde het beste in ons boven en we voelden de connectie met elkaar. De liefde kwam recht uit ons hart. Zonder zichtbare moeite begeleidde Katinka ons door ons foto moment, zodat ook Joost ontspande en ervan kon genieten.

Na afloop proostten we met een glaasje roze bubbels op de geweldige ervaring, terwijl we een afspraak maakten waarop we de foto’s mochten komen bewonderen. En we kunnen zeggen, lieve lezer(es): die foto’s zullen al je verwachtingen overstijgen. Neem de tissues maar bij de hand en ga ervan genieten, want jij en je partner zullen weggeblazen worden van de aanblik een krachtig, mooi persoon en een geweldig koppel. Maak kennis met je stralende zelf!


Liefs, Mireille en Joost.

Boudoir

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!