The Photoshoot Experience

“Wat te verwachten”

CONSULTATION CALL

Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden, vul snel de contactpagina in!

Tijdens een telefoon-, Zoom- of FaceTime-gesprek kan je al je wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden toelichten.

Wil je liever kennis maken in de studio? Wees welkom!

RingRing

WARDROBE STYLING

Je hebt jouw portrait experiance gekozen. Dan is het tijd om samen te kijken naar jouw outfits en een selectie te maken van 4-6 geschikte outfits om mee te brengen naar de studio.

FOLLOW UP

In de aanloop naar je shoot nemen wij nog telefonisch contact met je op. We bespreken de Do’s & Dont’s en hoe je je het beste kan voorbereiden voor een shoot.

Hair & Make-up

En dan is het zover! De dag van jouw shoot experience is aangebroken. Glam-Team-Members staan te popelen om met jouw haar en make-up aan de slag te gaan. Ondertussen stelt de fotograaf een reeks mogelijke looks samen aan de hand van jouw eigen outfits, soms aangevuld met studio outfits.

Bubbles & Bites

Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Dus ook de innerlijke mens wordt in de watten gelegd. Wil je thee, koffie of wellicht een glaasje champagne?

Feeling Fabulous

Je kijkt in de spiegel: je ziet een prachtige vrouw. Je voelt je op je gemak en bent klaar voor de lens. Wie had dat gedacht? Jij waarschijnlijk niet. En dat is nu juist het geheim van alle prachtige foto’s die je ook hier op de website ziet. Je ziet er geweldig uit, je hebt vertrouwen en laat je laatste restje schroom los.

Guided Photoshoot

Met passende leiding, aanmoediging en humor maken wij van jou de mooiste foto’s.

Reveal

En dan de kers op de taart: jouw portretonthulling. Dit feestje starten we met een diavoorstelling van de hoogtepunten van de shoot. Je ziet jezelf en wij weten dat je verrast zult zijn van adembenemende resultaten. Je kiest de mooiste portretten, je bekijkt onze prachtige folioboxen, albums en Wall Art collectie. Zo kan jij een selectie maken die bij jou past. Deze onthullende afspraak is letterlijk en figuurlijk een reveal van de shoot experience. 

Kristien Verlinden
Kristien Verlinden
10:46 07 Apr 22
Via een vriendin ben ik... bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.lees verder
Hanny Straaijer
Hanny Straaijer
17:36 15 Mar 22
Geweldige shoot! Lieve... Katinka en Glam team. Dank voor de heerlijke dag.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!