The Photoshoot Experience

“Wat te verwachten”

CONSULTATION CALL

Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Leuk! Book your call of ga naar de contactpagina.

Tijdens een telefoon-, Zoom- of FaceTime-gesprek kan je al je wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden toelichten.

Wil je liever kennis maken in de studio? Wees welkom!

RingRing

WARDROBE STYLING

Je hebt jouw portrait experiance gekozen. Dan is het tijd om samen te kijken naar jouw outfits en een selectie te maken van 4-6 geschikte outfits om mee te brengen naar de studio.

FOLLOW UP

In de aanloop naar je shoot nemen wij nog telefonisch contact met je op. We bespreken de Do’s & Dont’s en hoe je je het beste kan voorbereiden voor een shoot.

Hair & Make-up

En dan is het zover! De dag van jouw shoot experience is aangebroken. Glam-Team-Members staan te popelen om met jouw haar en make-up aan de slag te gaan. Ondertussen stelt de fotograaf een reeks mogelijke looks samen aan de hand van jouw eigen outfits, soms aangevuld met studio outfits.

Bubbles & Bites

Wij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt. Dus ook de innerlijke mens wordt in de watten gelegd. Wil je thee, koffie of wellicht een glaasje champagne?

Feeling Fabulous

Je kijkt in de spiegel: je ziet een prachtige vrouw. Je voelt je op je gemak en bent klaar voor de lens. Wie had dat gedacht? Jij waarschijnlijk niet. En dat is nu juist het geheim van alle prachtige foto’s die je ook hier op de website ziet. Je ziet er geweldig uit, je hebt vertrouwen en laat je laatste restje schroom los.

Guided Photoshoot

Met passende leiding, aanmoediging en humor maken wij van jou de mooiste foto’s.

Reveal

En dan de kers op de taart: jouw portretonthulling. Dit feestje starten we met een diavoorstelling van de hoogtepunten van de shoot. Je ziet jezelf en wij weten dat je verrast zult zijn van adembenemende resultaten. Je kiest de mooiste portretten, je bekijkt onze prachtige folioboxen, albums en Wall Art collectie. Zo kan jij een selectie maken die bij jou past. Deze onthullende afspraak is letterlijk en figuurlijk een reveal van de shoot experience. 

Barbara N
Barbara N
13:32 02 Dec 21
Herstellende van een... burn-out, kwam ik op FaceBook een advertentie voor een boudoir fotoshoot tegen van Katinka. Met daarbij de tekst “Wil jij ook de mooiste versie van jezelf zien?”. Ik kon al maanden niet meer naar mezelf kijken in de spiegel of op foto's en ik dacht “Wel ja, waarom niet. Erger dan dit kan het niet worden, alleen maar beter”. Dus in een opwelling een berichtje naar Katinka verstuurd en een paar dagen later was de shoot geboekt. Maar toen kwam de onzekerheid en twijfel. Is dit wel iets voor mij? Dat kan ik toch niet? Daar is mijn figuur toch ongeschikt voor? En wat als ze mijn make-up niet doen zoals ik het wil? Allemaal onterechte aannames blijkt achteraf. Mijn make-up was prachtig! En dan het resultaat van shoot…..ben ik dat? Die mooie, zelfverzekerde vrouw? Deze fotoshoot heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dank je wel Katinka voor deze mooie ervaring!lees meer
Maria Willems
Maria Willems
15:43 25 Oct 21
Geweldige photoshoot,... leuke ervaring, goede begeleiding. Top team!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!