Afgelopen maanden is de studio enorm gegroeid waardoor we toch het een en ander moesten uitbreiden, ten eerste is het team van visagisten uitgebreid. Anja en Steven maakte al deel uit van het vaste team, maar met de vele fotoshoots konden we nog wel 2 extra visagisten erbij hebben. 

Nadine is een van die extra visagisten, zij heeft in het verleden bij ons gewerkt en is weer helemaal terug. Nieuw is Evelien, visagist in hart en nieren en we zijn trots dat we haar mogen toevoegen aan ons team. Ook achter de schermen zijn er ontwikkelingen, sinds een paar maanden is Anja actief werkzaam als Operations Manager. En sinds kort heeft Sade, student aan de HES, zich toegevoegd als stagiaire. Roos, (schoondochter van Katinka) werkt inmiddels alweer een jaar voor de fotostudio. Zij zorgt ervoor dat alle portretten, albums en wall art klaar staan voor de cliënten om op te halen. Het is belangrijk dat onze cliënten zich goed voelen bij ons in de studio, het beleven van een experience, daar draait het om. Jezelf zien in prachtige portretten. 

Het was dus tijd om een meeting in te plannen met het hele team. Onder het genot van een heerlijke Mexicaanse diner, brainstormen we met elkaar hoe we de studio naar een nog hoger niveau kunnen tillen, als team is het namelijk heel belangrijk dat wij op elkaar afgestemd zijn, weten wie wat moet doen en waar we de nodige handjes kunnen helpen tijdens de fotoshoots. En tuurlijk, wat kunnen wij zelf verbeteren. 

Want ja, hoe zorg je er nou voor dat een klant zich ontspant in de studio? – Hoe zorg je ervoor dat ze zichzelf kunnen zijn, en wow wat is het eng als iemand anders je haar en make-up verzorgt. Het moment dat ze klaar zijn om te beginnen aan hun fotoshoot is misschien nog wel het meeste spannend. En dat is misschien nog wel het mooiste aan Katinka, heb je wel of geen ervaring in voor de camera staan, zij begeleid je naar jouw behoefte. Onze klanten zijn bijzonder, ieder heeft zijn eigen verhaal. En wat is er dan mooier om deze mensen in de studio te hebben, om hun te laten zien, wat hun sterkste kanten zijn en dit vast te leggen. 

Dit alles kwam uit op mooi gesprekken/ideeën/tips, het is goed om met je team te brainstormen wil je goed samenwerken. De conclusie is dat we een goed team zijn, sterk en met dezelfde missie voor onze cliënten. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering en onderdelen naar een hoger level tillen. 

Ben je benieuwd geworden, en zou jij ook eens een fotoshoot bij ons in de studio willen meemaken? Of je wil je eens komen kennis maken bij ons in de fotostudio? Je bent van harte welkom.

Liefs, Katinka & The Glam-Team

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!