Nou, dát vergt wat onderzoek. Je wilt kunnen rondneuzen door fotogalerijen van fotografen en zien wiens werk je aanspreekt. Vanuit daar neem je misschien contact op met elk van die fotografen om te bespreken wat je in gedachten hebt voor je fotoshoot en de soorten wall art die je overweegt. Je bespreekt zaken als services en producten. Je vraagt naar de service menu’s van elke fotograaf en hoe zij hun studio runnen. Je bespreekt prijzen met elk van de fotografen en of u die afbeeldingen persoonlijk of via een online galerij gaat bekijken. Je bespreekt of die fotograaf alles gewoon op een schijfje zet, of het al dan niet bewerkt is en hoe je dat artwork ontvangt.

Vanaf dat moment zou je een weloverwogen beslissing moeten kunnen nemen over wie je voor jouw portretten wilt inschakelen. Of dat nu Katinka Tromp Photography is of niet, we hopen dat je ons in ieder geval de gelegenheid geeft om kennis te maken.

Hedendaags portretten is onze corebusiness. Vrouwen fotograferen, in elke fase van haar leven en licht op haar laten schijnen, om al die wonderbaarlijke schoonheid van haar te weerspiegelen en die magie te vieren om haar nalatenschap te eren.

Katinka is geen doorsnee portretfotograaf. Haar werk wordt omschreven als “romantisch, modern en oprecht”. Ze is creatief en gefocust en behandelt elke client en foto experience met de grootste zorg en met aandacht voor detail.

Onze klanten zijn op zoek naar erfstukken, naar artwork in plaats van naar snapshots die op een schijfje zijn gebrand. Dat is natuurlijk wat hen naar Katinka Tromp Photography trekt, als zijnde de hoffotograaf voor het leven. Vertel me eens, hoe droom jij ervan om gefotografeerd te worden?

Pin It on Pinterest

× WhatsApp!