Goh, waar moet ik beginnen! Als je naar een van de, meer “keten”, fotostudio’s kijkt, bieden ze inderdaad hapklare shoots – Zij verdienen hun geld vaak met lopende band werk en als je dit goed bekijkt, worden de foto’s / albums uiteraard apart verkocht tegen zeer hoge prijzen. Wat helaas ook voorkomt is dat de bewerking van de prints van veel mindere professionele kwaliteit zijn.

In onze professionele studio in Rotterdam Kralingen, maken we gebruik van zeer ervaren professionals zowel in ons team als in onze productie. Van de make-up & hair styling tot aan de drukkerij, écht alles staat in het teken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Jouw persoonlijke experience is vanaf de eerste kennismaking tot aan het uiteindelijke product gericht op een high-end beleving en uitsluitend toegespitst op jouw wensen.

Katinka Tromp heeft velen jaren ervaring als gespecialiseerd internationale fotograaf en is aangesloten bij het keurmerk van DuPHO, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Daarnaast blijft zij zichzelf constant vernieuwen door regelmatig nieuwe opleidingen, workshops te volgen en deel te nemen aan mentor groepen. Daarnaast maakt zij deel uit van een zeer uitgebreid internationaal netwerk van beroeps fotografen. Haar studio Glam-team is volledig gecertifieerd en er wordt alleen met prestige make-up en verzorgingslijnen gewerkt.

Pin It on Pinterest

× WhatsApp!