Graag! We raden aan om in totaal 3-4 outfits bij je te hebben voor je fotoshoot, maar dat kan ook een combinatie zijn van stukken die je meeneemt of iets anders dan dat we in de couture garderobe hebben – het is helemaal aan jou! We vragen wel dat iedereen haar eigen basiscollectie mee brengt zoals nude & zwart ondergoed met een goede pasvorm. Te kleine lingerie knijpt vaak de huid af en dat fotografeert minder elegant.

Enkele dagen voor je shoot bellen we om alle outfits door te spreken. Vaak gaan we dan ook FaceTime of een Zoomcall doen zodat ik je gekozen outfits of nog te kiezen outfits kan zien, en de final selection kan samen stellen. Denk er aan dat de outfits fris gewassen, gestreken en (huisdier)haren vrij is, alles dat kreukbaar is graag op hangers meenemen.

Daarboven op bieden wij een schitterende Couture garderobe waaruit je kunt kiezen. Onze Couture Wardrobe Access is inbegrepen bij de vooraankoop van je portret collectie. De Couture Wardrobe is gevuld met de maten XS tot 4XL en bevat prachtige jurken, een collectie lingerie en luxe outfits die je tijdens je sessie kunt gebruiken. die volledig We begrijpen dat lingerie shoppen een beetje spannend kan zijn, maar vertrouw ons als we zeggen dat we heel veel geweldige opties in de studio hebben voor elk lichaamstype. Ook werken wij nauw samen met special zaken die je uitstekend kunnen adviseren.

Pin It on Pinterest

× WhatsApp!