In het huidige digitale tijdperk van mobiele telefoons en het steeds veranderende landschap van fotografie vind je dit misschien een overbodige vraag. Waarom zou je een portretfotograaf nodig hebben als je dat gewoon zelf met je telefoon kunt fotograferen en naar sociale media kunt uploaden?

Ons werk is meer dan een simpele “selfie”. Niet alleen een technisch en kwalitatieve verbetering, wij bieden een complete fotoshoot experience. Hier bij Katinka Tromp Photography Studio in Rotterdam Kralingen, is het onze missie om ervoor te zorgen dat we jou niet alleen prachtige foto’s bezorgen, maar dat je vooral ook krachtig en empowering weergegeven wordt. Vaak horen wij dat het een Magische Transformatie is die onze klanten mee maken.

Als je terugkijkt op portretten van je grootouders en overgrootouders, wat zie je dan echt? Het is meer dan een stuk papier dat in het donker is ontwikkeld en in een album is gestopt. Het is jouw geschiedenis, jouw afkomst, jouw erfenis van alle mensen die van je hebben gehouden. Daarom zoek je een fotograaf, en niet zomaar de eerste de beste. Je zoekt iemand die niet alleen weet hoe apparatuur en hulpprogramma’s technisch werken of hoe ze de basisinstellingen op een camera moeten gebruiken, maar ook; iemand die weet hoe je met jezelf in contact kunt komen tijdens je fotoshoot. Iemand die weet hoe je op zo’n manier kunt poseren, dat je als je allerbeste zelf wordt gepresenteerd. Iemand die JOU ziet en daar kunstwerken van maakt waarin jouw totale schoonheid wordt overgebracht, zodat je geliefden die schoonheid elke dag kunnen zien.

Pin It on Pinterest

× WhatsApp!