PROFIEL FOTOSHOOT

Wat is het doel van een profielfoto? Een verpletterende eerste indruk maken! Als zakelijk portret op LinkedIn of op je website, maar wat dacht je ook van je Dating profiel, solliciatie, of je eigen social media kanalen? Multi functioneel inzetbaar dus. En echt zoals jij bent. Geen statige saaie foto, maar een krachtige foto zodat ze niet meer om je heen kunnen!
​Bij jou moeten ze zijn! 
Het geeft vertrouwen om jezelf te laten zien.

Wat houdt een Portretshoot in:

Een fantastische shoot voor slechts € 495
Inclusief:
Hair & Make-Up door onze Glam-Team members
1 uur ontspannen studiosessie
Meerdere outfits
2 hoge resolutie digitale portretten (10x15cm)
Aankomende dagen:
Vrijdag 28 Januari = Vol
Woensdag 9 Februari 2022 Nog 1 plek beschikbaar
Donderdag 17 Februari 2022 Nog 2 plekken beschikbaar
 

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw shoot te boeken! Wil je eerst even telefonisch kennis maken, dan kan je altijd bellen naar +31103220300. Plan jij liever zelf een call in, dan kan dat via de volgende link: Boek jouw telefonische kennismaking.

Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in je spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Barbara N
Barbara N
13:32 02 Dec 21
Herstellende van een... burn-out, kwam ik op FaceBook een advertentie voor een boudoir fotoshoot tegen van Katinka. Met daarbij de tekst “Wil jij ook de mooiste versie van jezelf zien?”. Ik kon al maanden niet meer naar mezelf kijken in de spiegel of op foto's en ik dacht “Wel ja, waarom niet. Erger dan dit kan het niet worden, alleen maar beter”. Dus in een opwelling een berichtje naar Katinka verstuurd en een paar dagen later was de shoot geboekt. Maar toen kwam de onzekerheid en twijfel. Is dit wel iets voor mij? Dat kan ik toch niet? Daar is mijn figuur toch ongeschikt voor? En wat als ze mijn make-up niet doen zoals ik het wil? Allemaal onterechte aannames blijkt achteraf. Mijn make-up was prachtig! En dan het resultaat van shoot…..ben ik dat? Die mooie, zelfverzekerde vrouw? Deze fotoshoot heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Dank je wel Katinka voor deze mooie ervaring!lees meer
Maria Willems
Maria Willems
15:43 25 Oct 21
Geweldige photoshoot,... leuke ervaring, goede begeleiding. Top team!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!