ZAKELIJK PROFIEL FOTOSHOOTS

Jouw online profiel is, vooral in deze tijd, zichtbaarder dan ooit. Dat maakt een serie opmerkelijk sterke en persoonlijke portretten onmisbaar. Professionele portretten die jouw eigenheid, jouw passie en missie visualiseren. Geen storende achtergronden van netwerkbijeenkomsten, kantooromgeving of mooie natuur en al helemaal geen vakantiefoto waar je lekker bruingebrand opstaat. Bij een zakelijke portret sessie zorgen wij voor portretten die passen in een zakelijke omgeving en jouw professionele uitstraling benadrukken, zodat je als serieuze beroepsspecialist in het oog springt.

Wat houdt het in:

Een fantastische shoot voor slechts € 495
Inclusief:
Hair & Make-Up door onze Glam-Team members
1 uur ontspannen studiosessie
Meerdere outfits
2 hoge resolutie digitale portretten (10x15cm)

Wat leuk dat je meer info wilt opvragen over jou fotoshoot. Je kan ons ook bellen voor meer informatie, of een 15-min kennismakingsgesprek inplannen. Soms komt ons antwoord op jouw aanvraag in jouw spam-folder terecht. Dus het is slim om te checken of dit inderdaad zo is als je na 2 dagen geen antwoord hebt ontvangen. Zodra je een mail van ons hebt ontvangen zorg er dan voor dat (mocht deze in je spam terecht zijn gekomen), je deze even verhuist naar je postvak in!

Personal branding Woman & Men

Is een photoshoot alleen geweldig voor vrouwen? Nee, absoluut niet! Ook mannen hebben behoefte aan sterke persoonlijke portretten van zichzelf. Zoals professionele foto’s voor je LinkedIn, foto’s voor je website, webshop of promoties op Social Media. En aantrekkelijke foto’s voor datingsites. Laat ons jouw missie, passie en verhaal visualiseren met een Personal Branding Shoot of kies voor een ander thema.

Pin It on Pinterest

Share This