Elke maand nodigen wij een van onze clienten uit om mee te doen aan onze 10 vragen aan… Deze maand in de stoel de gepassioneerde Sandra Westein – business organisator.

Welke woorden beschrijven jou en je bedrijf het beste?

Ik ben een krachtige, vrouwelijke vrouw en ondernemer. Serieus met mijn business bezig, altijd in ontwikkeling. Mijn bedrijf draagt mijn naam en daar ben ik trots op en heeft dezelfde waardes als ik als persoon. Ik geef persoonlijke, op maat gemaakte ondersteuning op niveau.

Waarom wilde je een fotoshoot?

Ik wilde een fotoshoot omdat ik op dat moment aan het veranderen was van profilering en positionering op social media met mijn bedrijf. En ik wilde mijzelf graag zien hoe ik kon zijn.

Je hebt bij ons een Personal branding fotoshoot gehad. Hoe voelde je je in de aanloop naar de sessie, wist je wat je kon verwachten?

Omdat ik al contact had met Katinka, wist ik wel een beetje wat ik kon verwachten en ik weet dat ik enorm enthousiast was en “gezond” gespannen. Katinka is door mijn kledingkast gegaan en de juiste kleding uitgezocht voor de diverse foto’s.

Hoe beschrijf je de ervaring van de shoot en wat was je favoriete onderdeel?

Ik heb de shoot als zeer relaxed ervaren, gezellig ook en bewust van de professionaliteit van fotograaf en make up. Mijn favoriete onderdeel is moeilijk te zeggen, ik vond de hele dag erg bijzonder.

Hoe vond je het poseren? Heb je hier genoeg hulp bij gekregen?

Poseren vond ik erg leuk en kreeg meer dan genoeg aanwijzingen. Door de relaxte sfeer ging het ook erg makkelijk.

Wat is je favoriete foto?

De foto met mijn rode jasje. Dit is een soort trademark geworden.

Hoe voelde je je toen je een aantal van je foto’s te zien kreeg?

Trots en soms emotioneel

Wat heeft je het meest verrast in deze shoot?

Het meest verrast was ik door mijzelf. Dat ik me zo ‘bloot’ gaf en daardoor mijn echte ik naar voren kwam.

Waar gebruik jij je portretten voor?

Social media en PR activiteiten. De boudoir foto’s hangen in mijn kantoor.

Wat heb je al bereikt sinds je jouw portretten hebt ontvangen en aan wie zou je ons aanbevelen?

Ik heb al meerdere dames doorgestuurd sinds mijn shoot en zij zijn allemaal erg enthousiast. De uitstraling van de foto’s is herkenbaar voor mensen en ik heb hiermee mijn profilering en zichtbaarheid enorm verhoogd.

Sandra Westein
Blog Sandra

Ben jij bij ons in de studio geweest en zou je graag willen meedoen met de 10 vragen aan.. Of zou jij graag een shoot bij ons willen boeken. Stuur ons dan even een mailtje. Of ga naar de contact pagina om jou kennismakings gesprek in te plannen.

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!