Het is sneller donker, de feestdagen zijn voorbij en het is maandag. De zon is ver te zoeken en die goede voornemens zijn voor vele alweer over de brug gegooid.

Je zou ervoor kunnen kiezen in je in bed te blijven liggen met de gordijnen dicht en alleen maar denken aan alle dingen die niet goed gaan, maar waarom zou je? We zijn vaak geneigd te focussen op wat allemaal niet goed gaat. Probeer juist vandaag en de rest van de maand eens bewust te zijn van wat er wel allemaal goed gaat!

We gaan vaak veel te snel voorbij aan alle kleine dingen om ons heen.

Probeer daar eens echt bewust van te genieten!

Hier nog wat tips van ons om je op simpele manieren toch weer blijer te voelen:

1. Cliché maar waar; Ga naar buiten! Goed om te weten is dat na 30 minuten wandelen, fietsen of sporten in de buitenlucht worden er gelukshormonen geproduceerd in je lichaam, daar kan je dan mooi heel de dag van profiteren!

2. Leer jezelf aan positief te denken! Ga de volgende uitdaging eens een paar dagen aan: Bij elke gedachte die je vandaag krijgt, bedenk meteen wat het tegenovergestelde is. Wat heb jij ervoor nodig om dit ook in het echt om te zetten naar die positieve kant? Dit geld natuurlijk niet voor alles, maar vaak is dit makkelijker te bereiken dan je aanvankelijk dacht. Je kan het!

3. Maak contact! Zeg iedereen die je tegenkomt vandaag eens met een lach echt gedag. In ons drukke leven vergeten we vaak onze omgeving en lopen we zomaar langs elkaar heen. Maak oogcontact, zeg elkaar gedag en maak eens een praatje met degene die naast je zit i.p.v. Weer in je telefoon te duiken. Deel een complimentje uit Je zal zien dat dit leuke momenten oplevert.

4. Zet je favoriete muziek op en maak een dansje in de woonkamer, of misschien wel op kantoor samen met je collega. Keihard meezingen in de auto kan ook voor een heerlijk bevrijdend gevoel zorgen, gewoon doen!

5. En last but not least; Zet jezelf eens op 1! Wees niet zo kritisch op jezelf, wees eens wat liever voor jezelf, neem een lekker bad, pak dat goede boek weer eens van de plank en bedenk waar je dankbaar voor bent. Daar word je blij van 😊

Waar wij blij van worden? De reacties van alle krachtige vrouwen die bij ons in de studio komen en allemaal hun eigen verhaal hebben, zichzelf nu eens op 1 zetten en dit vastleggen in een prachtig portret. Door deze op een mooie plek in huis aan de muur te hangen en op deze manier er elke dag van kunnen genieten. Zo herinneren zij zichzelf elke dag weer wat zij hebben bereikt en super trots mogen zijn op wie zij zijn!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!