Al jaren, lees ongeveer 25 jaar, koop ik mijn kleding bij Voila op de Kareldoormanstraat in Rotterdam. Afgelopen najaar heb ik een fotoshoot gewonnen door mee te doen aan de ‘wedstrijd’ maak een foto van jezelf in kleding van Voila. Bij loting zou er een winnares bekend worden.

Tot mijn grote vreugde was ik de winnares en mocht ik dus een fotoshoot ervaren bij Katinka Tromp. De prijs was een lang gekoesterde wens van mij, maar heb nooit de moed opgepakt om de wens werkelijkheid te laten worden. Zo’n fotomodel ben ik nou ook weer niet, dacht ik altijd.

Katinka nam contact met op en de datum was geprikt, de voorpret was begonnen!

Volledig blanco ben ik het eerste gesprek met Katinka ingegaan onder het genot van een drankje. Ik had geen enkele verwachtingen en geen idee hoe zo’n shoot zou gaan. Tijdens het gesprek werd ik volledig op mijn gemak gesteld en het was net of ik Katinka al heel lang kende, het voelde of we vriendinnen waren.

De volgende datum werd vastgesteld, nu werd het echt! Meteen mijn kast ingedoken om de juiste lingerie te verzamelen en de winkel in om de ontbrekende stuks te scoren. Alleen dit was al een feestje.

De dag van de shoot begon fantastisch! Dit zou mijn dag worden. Alles draait om mij, best een ongemakkelijk idee, maar dat wende super snel.

Anja heeft mijn haar & make-up fantastisch verzorgd, helemaal op mijn wensen. Ze bleef dicht bij mijn stijl en dat zorgde ervoor dat ik me zee comfortabel voelde.

De shoot kon beginnen, onder de deskundige ogen van Katinka nam ik vele poses aan op haar aanwijzingen, voelde me een prinses, eigenlijk de koningin van de dag. Zoveel foto’s gemaakt en ook zoveel keer mij bijzonder en mooi gevoeld. Dat is het gevoel welke Katinka je geeft door haar warme uitstraling en manier van je benaderen. na deze dag was ik euforisch, zelfs zonder dat ik de foto’s gezien had.

Toen kwam de dag, de dag dat we de foto’s mochten bekijken, heel bijzonder en super spannend. Katinka had de studio omgetoverd tot een bioscoop, de presentatie omkleed met passende muziek, mooie teksten een drankje & hapje. Weer was ik de ster, nu van het witte doek. Emoties gingen alle kanten op, ben ik dit? het lijkt net of ik een slecht beeld van mezelf had, dat is het niet, maar Katinka haalt het mooiste van je naar boven. Zij zorgt ervoor dat je onzekerheden zekerheden worden en minpuntjes pluspunten.

We hebben gekozen voor een album, deze heb ik nu al zo vaak bekeken. Of het nu regent buiten of in je hoofd, bij het zien van de foto’s schijnt de zon fel.

Ik kan zeggen dat de shoot voor mij een hoop positiviteit en mijn zelfvertrouwen een extra boost heeft gegeven. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Het leukste van deze ervaring is moeilijk te benoemen. Het complete traject vanaf het eerste telefoontje tot het afhalen van het eindresultaat is een groot feest!

Ik raad iedereen aan om jezelf zo’n ervaring eens in je leven te gunnen, het zou een gemiste kans zijn als je het niet doet.

Katinka & Crew: Thanks!!!!! Liefs Ellen.

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!