Eindelijk, eindelijk is het dan zover, mijn eigen boudoir sessie komt eraan.

Ik kende het werk van Katinka al wel, ze heeft tenslotte ook mijn zakelijke portretten gemaakt, maar nog nooit eerder heb ik mijzelf voor de camera zo kwetsbaar durven tonen.

De eerste stap was het maken van mijn moodboard, wat ik al een hele toer vond want jemig, al die mooiers die ik op Pinterest voorbij zag komen, zo ben ik toch zeker niet? Jawel, zo ben ik dus wél! Daar kwam ik tijdens de sessie wel achter 😉 Afijn, een paar aardige foto’s verzameld maar meer durfde ik nog niet.

Stap twee was het uitzoeken van mooie lingerie en kleding die iets meer, maar vooral niet alles, bloot geven. Boudoir gaat niet over veel bloot en naakt, ontdekte ik. Het moet vooral sensueel en warm en sexy zijn. Misschien nog een tikje erotisch maar het is vooral bedoeld voor mij! Om míjn gevoel van eigen waarde op te vijzelen en om mij een fantastische ervaring te bezorgen zij Katinka. Ik mag mijzelf daarin terug zien als de mooiste vrouw ever, de filmster die ik als kind wilde zijn en nooit ben geworden.

Stap drie, mijn grote dag van de fotoshoot is aangebroken en met toch wel een beetje zenuwen in mijn lijf arriveer ik in de studio. Wauw,  wat een onthaal! Er staan lekkere verwenhapjes klaar van gezonde snacks tot petit-fours en chocolade. Wat een feest!!! Niks meer te maken met die overtollige kilo’s, vandaag is het mijn dag! Tink maakt er op de foto’s vast wel iets moois van.

Stap vier, in de stoel bij de visagiste, heeeeeeeerlijk! Verwend worden met een glamourus make-up, prachtige nepwimpers en een espressootje naast mijn stoel. Nu mijn haar nog in shape en we kunnen beginnen.

Stap vijf het grote moment is aangebroken en samen met Katinka bepalen we de eerste outfit voor de shoot. Spannend. Zij weet mij op een natuurlijke manier door de sessie heen te lijden alsof ik al jaren model ben en zo voelt het ook. Het gaat als vanzelf. Kin een tikje hoger, schouder iets laten zakken en …klik,klik,klik. Het staat er al op!

De tijd is omgevlogen. Nog een lekker drankje ter afronding, datum prikken voor de presentatie van de foto’s en mijn grote moment zit er alweer op.

Wauw, ik voel mij grootser dan groots en mooier dan mooist!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!