Op 13 april is het “DAY OF PINK” en kleurt de wereld een dag in de kleur roze. Een dag dat we stil staan bij onverdraagzaamheid zoals pesten en homofobie. Dit wort door de LGBT Community al veel vaker aan de aandacht gesteld. Pesten is tegenwoordig een groeiend probleem, iets wat vaak begint op school, maar helaas vaak ook ver daarbuiten en zelfs tot de virtuele wereld. Niet alleen bij kinderen, maar ook zeker veel gebeurd onder volwassenen.

International Day of Pink is een dag gewijd aan het opstaan tegen pestkoppen en het doorbreken van deze cyclus die dit schadelijke gedrag creëert. Het evenement werd aangewakkerd toen een homoseksuele Canadese middelbare scholier door medestudenten werd gepest op hun school omdat hij een roze t-shirt aan had. Andere studenten zagen dit en lieten iedereen op school de volgende dag roze dragen als een gebaar van steun, wat de oprichter van International Day of Pink  inspireerde om deze dag in te stellen.

Een dag als dit kan Katinka, alias Tink Pink, niet voorbij laten gaan. Voor wie het nog niet was opgevallen is Pink de favoriete kleur van Katinka. Nagels, lipstick, kleding, bureauaccessoires, verpakkingen, alles is Pink bij Katink! 🙂 Graag staan wij als team dan ook stil bij deze dag en maken wij hier een leuk evenement van!

Wil jij ook opstaan tegen pesten, op welke manier dan ook? Doe dan op 23 april iets met roze, je nagels, lipstick, draag roze kleding, koop roze bloemen, alles kan! Post dit onder onze post op Instagram of facebook die dag!  Iedereen is uniek en goed zoals hij of zij is, ongeacht geaardheid, stijl, leeftijd, maat of wat dan ook! Wij hebben hier in de studio elke dag mee te maken en willen dan ook dat iedereen zich positief en zelfverzekerd voelt, want dat ben je waard! Je bent goed zoals je bent! Doe je mee?

Katinka: “Pink is not just a color, but my way of life!!”

XOXO Katinka & The Glam Team

0 reacties

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!