Ik ben portretfotograaf, dat weten jullie. Ik ben ook een netwerker, een verbinder…. deze twee vakgebieden (ja, ik vind netwerken echt een vak apart) combineer ik met liefde en plezier. Netwerken is the accelerator van mijn bedrijf. Na een dag werk in de studio, kleed ik me om (je herkent mij altijd aan zwarte kleding met een spatje rose), trek mijn hakken aan, wat sieraden, lippen in mijn favoriete rose kleur….. and off I go! Uiteraard ben ik ook vrouw, moeder en vriendin en geniet ik enorm van het leven naast mijn ondernemersschap. Een typische dag voor mij kan er als volgt uitzien. Ik vertrek om 6 uur ‘s ochtends naar een netwerkontbijt (het ligt er een beetje aan welke locatie), daar ontmoet ik altijd leuke bekende én nieuwe ondernemers en kan ik genieten van een heerlijk ontbijt en pitches van de andere ondernemers. Daarna weer in de auto naar mijn studio voor een skype of telefoongesprek met één van mijn (vaak) buitenlandse contacten. Skype is perfect om te brainstormen over ideëen of eens bij te praten met een mede-ondernemer die niet echt in de buurt zit. Zo bespaar je weer tijd én heb je toch een top gesprek.
Ik heb ook een hond(je), Edgar (de liefste mopshond), en hij is altijd bij me, thuis en in de studio. Ik ben dol op hem. Natuurlijk moet hij ook worden uitgelaten en dat is meteen een pauzemoment.   Regelmatig komen er mensen langs die een shoot willen boeken of die die middag een shoot hebben. in het laatste geval is ook één van de visagistes van mijn “fab team” aanwezig want de klant krijgt the full treatment.   Met een personal branding shoot ben ik, en de klant, wel een paar uurtjes zoet. Maar het is altijd super gezellig en het levert schitterende foto’s op. Aan het einde van de middag spreek ik meestal af met netwerkvrienden / klanten om te praten over hun business of gezamenlijk naar een netwerkborrel te gaan in de regio. Ik vind het geweldig om te sparren met mede-ondernemers en zo tot mooie ideëen te komen voor hen en voor mijzelf natuurlijk.
Zo’n dag vliegt voorbij en ik houd van elke minuut van die dag. Ik geniet van mijn klanten, mijn netwerkvrienden, mijn familie en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen en dat ik mooie verbindingen tussen mensen kan leggen. Zoals ik hierboven beschrijf zijn natuurlijk niet alle dagen zo, ik moet ook werken AAN mijn bedrijf en ervoor zorgen dat ik bij ben met alle ontwikkelingen op fotografie gebied, nieuwe programma’s leren etc. Maar ook dat doe ik met liefde en passie. Ik nodig je graag uit voor een kopje koffie in mijn studio of een ontmoeting tijdens een netwerkborrel/ontbijt/lunch somewhere. Je weet maar nooit wat wij voor elkaar kunnen betekenen. See you soon, Katinka

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!