Bij Katinka gaan de gesprekken veelvuldig over eigenwaarde en zelfvertrouwen. We beschouwen onszelf daarom als ‘eigenliefde-promotors’ en delen dit met trots.

Wij geloven in het belang van een hoge eigenwaarde en meer dan voldoende zelfvertrouwen en zijn er om jou te inspireren en motiveren jezelf nog meer te waarderen!

Wat is eigenwaarde eigenlijk

Eigenwaarde gaat dus over de mate van zelfrespect over het gevoel dat jij over jezelf hebt.

Het gaat er bij ons om dat je zelfredzaam bent en niet van anderen afhankelijk bent om jezelf een goed gevoel te geven

Het gaat om je eigen ​​gevoel van voldoening en tevredenheid over wie je bent.

Het gaat om het voor jezelf zorgen, te doen wat het beste is jou, in plaats van anderen altijd op de eerste plaats te laten komen.

Het gaat om jezelf wat speling en ruimte te geven wanneer er iets misgaat en eens niet te luisteren naar je innerlijke criticus die je aan het twijfelen zet.

Het gaat om jezelf respecteren en dankbaar zijn voor je leven, je lichaam, je relaties met anderen en alles wat je hebt.

Waarom is eigenwaarde zo belangrijk?

Wanneer je niet lekker in vel zit, is de kans groter dat je jezelf afremt of zelfs volledig tegenhoud om het leven te leven zoals jij dat wilt. Je laat je geluk afhangen van het oordeel van anderen of verzint steeds nieuwe excuses om maar niet uit je comfortzone te komen. Maar, wanneer je van jezelf houdt, ben je in staat een leven te creëren naar de beste versie van jezelf.

Vrouwen die van zichzelf houden voelen zich zelfverzekerder, zijn tevredener en mondiger.

Ze durven brutaler te zijn en te gaan voor wat ze werkelijk willen. Ze zijn meer toegewijd aan een volledig, compromisloos leven, doen dingen die hen zelf en anderen dienen en zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen.

Hoe je naar jezelf kijkt, heeft invloed op alle aspecten van je leven; in je privé leven, in de interacties met vrienden en familie, in je relatie met je partner en in je werk.

Wat zijn de voordelen van voldoende eigenwaarde?

Bij Katinka helpen we je graag hiermee, want eigenwaarde heeft zoveel pluspunten!

Van jezelf houden helpt je om krachtig en moedig te zijn, voor jezelf op te komen waardoor je meer bereikt, dingen te doen die je eerder misschien heel spannend vond, zoals een fotoshoot die je uiteindelijk nóg meer zelfvertrouwen geeft,. Het voordeel is dat je je gelukkiger en tevredener zult voelen met grote kans dat je ook succesvoller zult zijn!

Je zult ook een positievere instelling hebben, waardoor je uitdagingen het hoofd kunt bieden en het positieve in een situatie kunt zien in plaats van oog te houden op het negatieve.

Omdat je lekker in je vel zit, hoef je je ook minder zorgen te maken over wat anderen van je vinden en ben je meer bereid om je mening te geven, wat heerlijk bevrijdend kan zijn!

Om deze en meer redenen, willen we dat je zelfliefde en zorgzaamheid beoefent. Behandel jezelf met net zoveel compassie als jij bij anderen doet!

 

Hoe je eigenwaarde en zelf acceptatie kunt oefenen

Als je op zoek bent naar inspiratie voor “zelfliefde”, volg ons dan op Facebook en Instagram. Onze sociale media-accounts staan ​​vol met portretten van onze gedurfde, dappere en mooie cliënten, evenals inspirerende inhoud om je op te vrolijken, te laten glimlachen en je te helpen op je persoonlijk reis naar zelfacceptatie.

Het belang van eigenwaarde en zelfvertrouwen kan niet genoeg worden benadrukt!

Is er ruimte in je leven voor wat meer eigenliefde en zelfvertrouwen? Als dat zo is, onthoud dan, dat het leven te kort is om tijd te besteden aan een negatief gevoel over jezelf.

Mocht je nog twijfels hebben over hoe écht geweldig je bent, herinner jezelf er dan aan dat je al het geweldige dat er in je leven gebeurt wel degelijk VERDIENT. Je bent ongetwijfeld een fantastische moeder, dochter, vriend en partner en je hebt de wereld nog veel meer te bieden!

Wees jezelf, accepteer jezelf, waardeer je eigen kracht, vergeef jezelf, druk jezelf uit, heb zelf vertrouwen, HOUD VAN JEZELF!

Tot snel in de studio!

Voel je vrij om ons te contacteren op 06-53 93 86 25 of stuur ons een e-mail en wij hopen jou snel te mogen verwelkomen!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!