Christa

Wat een genoegen om zulke fijne reacties & feedback te krijgen van onze cliënten! Wij zijn dankbaar om zulke mooie en warme mensen te mogen fotograferen in onze studio.

Eind 2017 ben ik, na bijna 40 jaar als officier werkzaam te zijn geweest bij de Koninklijke luchtmacht, met functioneel leeftijds ontslag gegaan. Ik beloofde mijzelf (en mijn echt genoot) toen een gave shoot.

Door omstandig heden is dat er tot nu to niet van gekomen en mijn 60ste bleek bij uitstek de gelegenheid om die belofte na te komen. We hebben een heel goed gevoel over de collectie en de “total experience.

Het totaal pakket (de voorbereiding, kledingkeuze, make-up en de uiteindelijke fotoshoot) heeft geleid tot een prachtige foto collectie. Je kunt op elke foto duidelijk zien dat ik me op dat moment in die kleding stijl uiterst comfortabel en op mijn gemak voel.

Huggs & Kisses Christa 

Voel je welkom bij ons in onze boutique fotostudio in Rotterdam Kralingen, aarzel niet en neem contact met ons op via (+31) 06 53 93 86 25

 

 

Michele

 

Mooie beelden creëer je samen. Met gepaste trots delen wij graag een van onze bijzondere cliënten met jullie; Michele. 

Net zo als veel dames was ze gespannen en zenuwachtig voor dat ze naar de studio kwam. Zij wist gelukkig goed van te voren dat zij heel graag een portret wenste in het thema “Steam Punk”. Dit is een genre van zgn. science of fantasie fiction met verhalen die zich meestal afspelen in de 19e eeuw met veel futuristische elementen. Ok, in alle eerlijkheid, wij moesten het ook even opzoeken op wikipedia 🙂 Geen alledaags verzoek of dagelijkse kost dus bij ons in de studio maar wij houden zeker van een uitdaging en denken met alle liefde mee om samen met jou een krachtig beeld te creëren.

Zowel Michele als wijzelf zijn super trots op dit resultaat! Het was een oprecht genoegen haar te ontmoeten. Haar positiviteit en vrolijke energie heeft zich prachtig vertaalt in deze krachtige make-over en schitterend portret.

Wil jij ook een empowering make-over en jouw authentieke zelf laten stralen? Stuur ons een email; info@kantinkatrompphotograpy.com

 

Esther

Hoe krachtig is het als cliënten zo enthousiast van ons worden! In onze boutique studio te Rotterdam Kralingen ligt niet alleen de nadruk op het uiterlijk vast leggen maar kan onze fotoshoot experience ook  juist ook zeer empowering en transformatief zijn!

“En zo kwam het, dat ik volmondig JA! zei op de uitnodiging van Katinka om mee te doen aan de Fabulous over Forty fotoshoot experience. Bibberend, laat staan dat ik op dat moment al in beeld had wat ik op de foto’s zou willen dragen, begon ik aan dit avontuur. Vertrouwend op mijzelf, de ander en het proces, heeft de fotoshoot mij by far meer gebracht dan ik van te voren ooit had kunnen dromen.

If you can dream it, you can do it!

De foto’s die Katinka van mijn maakte zijn prachtig geworden! Ik ben onwijs blij met haar talent om mensen te fotograferen in hun diepste zijn. Ik kan nu met eigen ogen zien wie ik ben. Ook kan ik zien hoe het voelt om mooi te zijn. Na vijftig jaar vind ik mijzelf mooi. Dit is het voorlopige eindresultaat van jaren knokken, het leven uitnodigen en ervoor gaan. Omdat dit gevoel van mooi nog moet wennen, help ik mijzelf elke dag door even naar mijzelf te kijken. Ik hang levensgroot in mijn eigen woonkamer en sta in mijn boekenkast in mijn eigen gallery of fame. In een wereld, waarin enkelingen mij zo vaak iets anders hebben voorhouden, is dit een gezonde vorm van goede zelfzorg.

Hartelijke groet, Esther”

Ben jij er klaar voor om jouw eigen kracht te leren kennen? Dit is jouw moment! Neem contact op met de studio voor een kennismaking via info@kantinkatrompphotograpy.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!