Stiekem wilde ik dit altijd al, door omstandigheden is het er nooit van gekomen. Toen ik de advertentie van Katinka op Facebook voorbij zag komen zag ik mijn kans schoon. Gelijk gemaild en op 2e pinksterdag belde Katinka al voor een intakegesprek (hoezo workaholic?). Het was een leuk gesprek en een afspraak voor een meet & greet was snel gemaakt. Na het telefoongesprek was ik al enthousiast, maar na de ontmoeting helemaal. Wat een gedreven vrouw! 

Ik kreeg best wat huiswerk mee, een moodboard maken, kleding uitzoeken, nadenken over haar en make up, goed slapen, geen drank de avond van tevoren…Ze zet je best aan het werk. De dag voor de shoot heb ik nog gevraagd of mijn dochter mee mocht en dat was geen probleem, fijn dat ze zo open staan. 

Wat hebben we samen een fijne ochtend gehad! Eerst fijn verzorgd worden door Anja, die het mooiste uit je naar voren weet te halen zonder dat je er heel anders uit ziet. Daarna alle aandacht van Katinka, die precies hetzelfde doet en daarbij je nog eens in de meest onmogelijke posities laat plaatsnemen voor de mooiste plaatjes. Het was spannend, ontspannend, gezellig, sfeervol, relaxed en leuk. 

2 weken later mochten we komen voor de onthulling van het resultaat. Dat was weer een hele andere ervaring. Jezelf zien, kamergroot, is wel ff een dingetje. Vanuit 88 foto’s een selectie maken van 12 is bijna niet te doen maar toch gelukt, gewoon keihard schrappen.

Het resultaat is dat mijn dochter en ik een paar prachtige foto’s van ons samen hebben waar de liefde vanaf spat. En ik heb een paar foto’s van mijn dochter die vertederend mooi zijn en dan die boudoirfoto’s van mezelf!!! Stunning. 

Katinka en haar glamteam halen het mooiste in je naar voren. Dat meen ik echt. Nogmaals bedankt voor een geweldige ervaring.

Boudoir

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!