In tijden van Corona is het altijd goed om even stil te staan bij gezondheid en veiligheid. Twijfel jij of dit wel het goede moment is voor een afspraak in onze studio?

In onze studio werken wij met grote zorgvuldigheid om een veilige en geruststellende ervaring te creëren. Er zijn voldoende opties om de handen te wassen en te desinfecteren. Er is genoeg ruimte zowel in studio, als in de glam-room om de anderhalve meter regel te kunnen blijven respecteren. Bij meerdere cliënten in de studio creëren wij een extra privé ruimte zodat een ieder gerust en veilig van outfit kan wisselen.   

Onze make-up & hair stylisten werken volgens strikte veiligheidsprotocollen en de werkruimte wordt voor iedere client grondig gereinigd en geprepareerd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Twee dagen voor jouw shoot doen wij een “health check” en mocht je onverhoopt toch klachten ontwikkelen of je bent bij iemand in de buurt geweest die positief getest verplaatsen wij jou afspraak naar een latere datum. 

 Wij vragen al onze bezoekers en cliënten hun handen te wassen en te desinfecteren al vorens de studio te betreden en verdere aanwijzingen van het personeel te volgen. 

Ivm met Covid-19 vragen wij onze cliënten te laten weten met hoeveel personen jij komt. Onze voorkeur gaat uit naar één op één foto experiences om de veiligheid te kunnen garanderen. (Extra) bezoekers zijn alleen welkom op afspraak.

Ons studio personeel staat u ten alle tijden ter zijde om eventuele vragen te beantwoorden of u anderzijds van dienst te zijn. Zo houden wij het prettig én veilig voor elkaar en kan iedereen gewoon genieten van zijn of haar shoot experience.

Voel je vrij om ons te contacteren op 06-53 93 86 25 of stuur ons een email info@katinkatrompphotography.com en wij hopen jou snel te mogen verwelkomen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!