Zondagochtend 6:30 uur, en dat met de klok 1 uur verder vanwege de Zomertijd…..Vroeg dus. Lizette is al in de badkamer, en ik heb geen zin om op te staan. Enfin, we móeten wel vroeg zijn om op tijd bij Katinka Tromp te zijn. We hebben bij haar een fotoshoot.

Nu is enige ijdelheid mij niet vreemd, een fotoshoot is eervol, maar ik merk toch dat ik wat gespannen ben. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor Lizette. De fotoshoot betreft namelijk zogenaamde “boudoir” foto’s. Daar heb ik wel een idee van: gewoon erotisch en Lizette is het onderwerp… En ja, ik mag er dan bij staan als verliefde kerel. Maar ik leg mij erbij neer, laat het maar gebeuren.

“Prachtig, denk ik

en ik voel mij trots.

Dit is mijn vrouw!” 

Hoe kan een mens zich vergissen!  Al mijn rare gedachtenspinsels zoals hierboven beschreven, worden gelogenstraft…. Aangekomen bij Katinka, worden wij hartelijk ontvangen met koffie en ander lekkers, er is een ontspannen sfeer. Voor mij wel een vrouwelijke sfeer, maar ja, eigenlijk gaat het niet over mij, toch?

Inmiddels wordt Lizette door Anja de visagiste onderhanden genomen, en ik kijk met belangstelling toe hoe vaardig dit gebeurt. Lizette verandert langzaam van een mooie vrouw in een echte vamp! Prachtig, denk ik en ik voel mij trots. Dit is míjn vrouw!

Vanuit mijn kuipstoeltje zie ik Katinka haar studio prepareren voor de shoot. Ik loop nieuwsgierig naar binnen en zie een ruimte vol met accessoires, romantische kleding, meubilair en meer van dat. Eigenlijk wel  een “boudoirsfeertje” denk ik. De fotocamera wordt in orde gemaakt, het feest kan zo beginnen…

Ondertussen is Lizette in haar lingerie gearriveerd in de studio. Wat is ze toch mooi….Ik probeer me een beetje op de achtergrond te houden, zodat ik ongemerkt kan toekijken hoe alles verloopt, maar Katinka is onverbiddelijk: “en nu weg jij, wij gaan dit nu samen doen, women only!”

Ik druip af, krijg nog een kopje koffie en voel me verder alsof ik in de wachtkamer zit van een tandarts. Ik zie nog net dat een groot scherm wordt geplaatst, zodat mij alle zicht op wat in de studio plaatsvindt ontnomen wordt. Af en toe hoor ik gelach, aanwijzingen van Katinka voor Lizette, maar verder niets.

Couple Fotoshoot

Na mijn derde kop koffie, een bonbon en een leuk gesprek met Anja, krijgt mijn nieuwsgierigheid de overhand. Ik sluip, enigszins schuldbewust, naar de studio en tracht een glimp van de shoot op te vangen. Dit lukt een beetje, want er is een kleine kier tussen het scherm en de muur. Wat ik waarneem is een prachtig decor, waarin Lizette, slechts gekleed in een doorzichtige zwarte peignoir diverse poses aanneemt op aanwijzing van Katinka. Spannend allemaal….

Helaas, ik wordt gezien door Katinka en wil stiekem wegsluipen. “Kom maar binnen, hoor, nu ben jij aan de beurt”. OK, denk ik nog, wat nu dan? “Doe je trui maar uit, broek aanhouden, alleen je bovenlijf bloot”. Enigszins verlegen doe ik wat er gezegd wordt. Ondertussen zie ik Lizette in al haar verleidelijkheid naar mij toelopen. Ik ontspan even en geniet van haar verschijning. Dan moet ik toch echt aan de bak, en voel de spanning weer toenemen. in eerste instantie gaan we samen op de foto.

“Prachtige en chique foto’s,

niet ordinair,

maar krachtig en prachtig!”

Al mijn spanning ten spijt, Katinka doet wonderen door haar gulle lach. Haar timing is perfect voor mij, want ik neig naar grimassen en een forceerde houding. Uiteindelijk wordt de fotoshoot met Lizette gewoon een feestje. Nog een paar foto’s van mij alleen, en dan is het klaar. Wat een ervaring!

En het resultaat? Geweldig gewoon. Prachtige en chique foto’s, niet ordinair, maar krachtig en prachtig! Als een aanvankelijke scepticus ben ik ontzettend blij met deze fotoshoot, waarin het mooiste en beste van de mens tot uitdrukking komt.

Boudoir

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!