Hoe voelt dat voor jou, wanneer je iedere dag jezelf een “Goedemorgen” of een “Slaap lekker” kunt wensen en jezelf daarbij van je allerbeste, mooiste en aantrekkelijkste kant kunt zien?
Een groot kunstwerk aan de wand, een Wall Art, van jou, vóór jou en met jou, als eye catcher op een plek waar jij heel gelukkig van wordt?
Waardoor je na slechts één blik op dat kunstwerk jezelf voelt stralen van zelfverzekerdheid en kracht, empowerment?
Zelfliefde is niet iets waar je je voor hoeft te schamen, je mag er als vrouw juist heel trots op zijn. Trots op de kracht die in je zit, ook al is die nu voor je gevoel niet voldoende zichtbaar of denk je zelfs dat je dat helemaal niet in je hebt. Je bent mooi!! Kijk maar eens goed.
Het effect van een groot kunstwerk van jezelf aan de muur te zien hangen is enorm! De allermooiste aspecten van joú in de setting van je dromen, uitvergroot aan de muur maakt je onoverwinnelijk.
Of dat nu je benen zijn, die prachtige volle billen, je handen of misschien je prachtig gevormde voeten. Het gaat echt niet persé over een knap gezicht dat recht de camera inkijkt. Het gaat om de sfeer en de kracht die jij, met jouw mooiste kanten belicht, als vrouw uit kunt stralen zonder dat je bewust bent dat je het in je hebt.
Dagelijks geconfronteerd worden met die uitstralende kracht maakt je gelukkig, zelfverzekerd en geeft je een geweldig gevoel van “Yes! This is me!”
En nee, een digitaal kiekje waar je toevallig goed in uit komt is niet hetzelfde. Dat is niet waar het hier over gaat. Dat geeft niet dat overweldigende gevoel van “WOW, ben ík dat?”

Empowering, Self Confidence & Love – dat is wie jij bent!

“Be the kind of woman that when your feet hits the floor each morning , the devil says, “Oh shit, she’s up!”

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!