Een Boudoir Fotoshoot is méér dan alleen sexy foto’s maken. Het is een fantastische ervaring die het fotograferen verandert in een experience van women empowerment.

Want, je màg jezelf mooi, zelfverzekerd en sexy voelen! Met dat gevoel kun jij de wereld aan, lieve krachtige vrouw…. It’s time to shine! En geen betere plek om te schitteren dan ons luxe Boudoir, in de inspirerende en veilige aanpak van onze vrouwelijke fotograaf, Katinka.

En, wat is een Boudoir Fotoshoot Experience precies?

In deze blog vertellen wij je waar de naam ‘boudoir’ vandaan komt en wat de ‘Boudoir Fotoshoot Experience’ inhoudt.

Dus: Are you ready to feel sexy, confident and beautiful? Vertrouwen genoeg in je eigen schoonheid en kracht? Lees dan verder….

Wat is een Boudoir Fotoshoot?

Het woord ‘boudoir’ heeft een lange geschiedenis en kent verschillende betekenissen.

Oorspronkelijk was een boudoir de ruimte naast de slaapkamer van de vrouw, om zich te wassen en te kleden. In de 18e eeuw werd het begrip vooral in Frankrijk populair als een elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken.

Tegenwoordig heeft boudoir verschillende betekenissen, waaronder de manier van fotografie: de wijze waarop een vrouw wordt vastgelegd op camera.

In de luxe fotostudio van Katinka Tromp Photography betekent Boudoir-fotography: het mooiste van jezelf prijsgeven, zonder schroom of schaamte je innerlijke schoonheid tonen waarbij je lichaam zich hult in sensuele fashion.

Daarbij moedigen wij jou aan om je eigen definitie aan het woord ‘boudoir’ te geven. Welke sfeer, kledingstukken, lingerie en sieraden passen bij jouw Boudoirsessie?

Onze ervaring toont steeds weer aan, dat de sfeer van de Boudoir Fotoshoot de vrouw kan helpen haar zelfverzekerdheid nieuw leven in te blazen én meer prioriteit te geven aan zichzelf.

Want laten we eerlijk zijn, veel vrouwen zetten tegenwoordig het “voor onszelf zorgen” als laatste op de to-do-lijst. We hebben het te druk met werken, met mama-zijn of met het vinden van onze plek in de wereld. Daarbij zijn we ook over niemand zo kritisch als over onszelf.

Wij helpen je aan een ander zelfbeeld: kijk op onze website bij ‘Galleries’ en bij ‘Specials’ naar de prachtige voorbeelden van vrouwen die jou voorgingen in ons Boudoir!

Wat is een Boudoir Fotoshoot Experience in onze luxe fotostudio?

Je weet nu wat boudoir is en waar de naam vandaan komt, maar nog niet wat het unieke is van Katinka’s Boudoir Fotoshoot Experience.

  • 1. Daglicht en sensuele foto’s

De look & feel van onze Boudoir-foto’s zijn stijlvol, romantisch, licht, sensueel en tijdloos. Voor het beste resultaat zijn we altijd op zoek naar het mooiste licht, zodat jij de schitterendste versie van jezelf terugziet in jouw portretten. Daarom vinden mijn Boudoir-fotosessies altijd overdag plaats zodat we gebruik kunnen maken van natuurlijk licht, het allermooiste licht!

  • 2. Lingerie, Kleding en Accessoires

Bij de Boudoir Fotoshoot Experience is jouw lingerie essentieel. Wij helpen je graag met het bepalen van de stijl, looks & materiaal die het mooist voor jou zullen zijn! En, als aanvulling op jouw eigen lingerie, is er ‘Katinka’s studio-wardrobe’: kanten kimono’s, contour-jurken, body jewellery, witte overhemden en nog veel meer accessoires…. Je kunt alles gebruiken tijdens de Fotoshoot Experience.

  • Het hele Traject, de Experience

De fotoshoot wordt voorafgegaan door een paar stappen die jou goed voorbereiden. Denk aan

– Discovery Calls voor bespreking van de shoot, planning van het geheel e.d.

– Visagie & Hairstyling voor je ‘camera-leady-look’.

En dan komt foto-sessie in de professionele studio met bubbels & bites, wardrobe styling en nog veel meer inbegrepen.

Tot slot: binnen 14 dagen na de fotoshoot gaan we de gemaakte portretten bewonderen in onze eigen bioscoop waar we de portretten uitzoeken die daarna in bestelling gaan.

Dit alles bij elkaar maakt Katinka’s Boudoir Fotoshoot Experience tot een echt onvergetelijke ervaring.

Meer info: kijk op onze website bij ‘Galleries’ en bij ‘Specials’.

“Because it’s my turn to be

beautiful, confident & Sexy” 

Wat is een Boudoir Bridal Fotoshoot?

Trouwen is een heel speciaal feest dat het verdient vastgelegd te worden.

Bij Katinka Tromp Photography hebben we daarvoor de Bridal Boudoir Fotoshoot! Maar wat is een Boudoir Bridal Fotoshoot? Deze fotoshoot vormt de bekroning van de -vaak maandenlange- voorbereiding van jullie trouwdag. In deze Boudoir-fotoshoot word jij als “Bride to be” in jouw eigen prachtige bruidslingerie vastgelegd, compleet met accessoires zoals bijvoorbeeld een sluier of kousen met jarretels.

Het eindresultaat kun je als verrassing op de ochtend van jullie bruiloft aan je “hubby to be”, je aanstaande echtgenoot geven. Zie jij al het gezicht van jouw geliefde op het moment dat hij het album openslaat?

“Is boudoir iets voor mij?”

Heel veel klanten twijfelen eraan of Boudoir Fotoshoot iets is voor hen. Het is de belangrijkste vraag die we van hen krijgen, want hun gevoel zegt hen dan dat ze niet “het soort vrouw” zijn om zoiets te doen.

Wij vertellen iedereen altijd, dat er geen geschikte of ongeschikte vrouwen bestaan voor Boudoir. Het maakt niet uit wie je bent, hoe groot je bent, hoe oud je bent of hoe je er überhaupt uitziet.

Boudoirportretten zijn juist bedoeld om iedere vrouw zich op haar allerbest te laten voelen.

Het is ons doel om je er fantastisch uit te laten zien en voelen. Dat is onze missie.

Want, iedere vrouw kan een Boudoir-vrouw zijn! Onze foto’s laten dat ook overtuigend zien.

Een prachtig cadeau aan jezelf

Een Boudoir Fotoshoot Experience geeft jou een krachtige boost hoe jij naar jezelf kijkt. Het helpt je bij het (her)winnen van je zelfvertrouwen, maar ook om je (weer) op-en-top vrouw te voelen.

Of gewoon… om intens te genieten van een me-time moment.

Het is een cadeau aan jezelf, waarop jij heel je leven vol liefde terug kunt kijken, want het maakt niet uit hoe oud je bent: jij-bent-prachtig-zoals-je-bent!

Are you ready to celebrate you? Maak nu een afspraak via onze website om de mogelijkheden te bespreken of bel naar 010 32 20 300.

Wij ontvangen je graag in onze luxe fotostudio.

With love,

Katinka

Pin It on Pinterest

Share This