Boudoir, wat is dat nu precies?

Een Boudoir was een in de achtiende eeuw vooral in Frankrijk heel populair en meestal een elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. Oorspronkelijk was het boudoir de ruimte gelegen naast de slaapkamer van de vrouw, waarin zij zich kon wassen en kleden. Hier bij KTP’s fotostudio moedigen we je aan om je eigen definitie aan het woord boudoir te geven. We weten dat de sfeer van Boudoir je kan leiden op het pad om je zelfverzekerdheid nieuw leven in te blazen en om prioriteit te geven aan de zorg voor jezelf. Want laten we eerlijk zijn, veel vrouwen zetten tegenwoordig het “voor onszelf zorgen” als laatste op de to-do-lijst. We hebben het te druk met werken, het mama zijn of we proberen gewoon onze plek in de wereld te vinden. Maar bij KTP’s fotostudio willen we je helpen begrijpen, dat eerst van jezelf houden de sleutel is tot succes. We willen je helpen de eerste stap te zetten op je geweldige reis van zelfliefde, met een sessie in onze studio.

Is boudoir iets voor mij?

Dit is de belangrijkste vraag die we van klanten krijgen. Ze hebben niet het gevoel dat ze “het soort vrouw” zijn dat zoiets doet, maar we vertellen ze dan altijd, dat er geen geschikte of ongeschikte vrouw bestaat voor Boudoir. Het maakt niet uit wie je bent, hoe groot je bent, hoe oud je bent of hoe je er überhaupt uitziet.

Boudoirportretten zijn juist bedoeld om iedere vrouw zich op haar aller best te laten voelen.

Het is onze taak om je er hoe dan ook, goed uit te laten zien en goed te laten voelen. Dat is onze missie. Dus laat onzekerheid, maatschappelijke normen of iets anders, je niet van het Boudoir gevoel afleiden.

“Because it’s my turn to be

beautiful, confident & Sexy” 

Boudoir Portretten

De look & feel van onze Boudoir foto’s zijn stijlvol, romantisch, licht, sensueel en tijdloos. Om het beste resultaat te creëren, zijn we altijd op zoek naar het mooiste licht, zodat jij de schitterendste versie van jezelf terugziet in jouw foto’s. Daarom vinden mijn Boudoir fotosessies altijd overdag plaats zodat we gebruik kunnen maken van natuurlijk licht, het allermooiste licht! Wij willen jou laten ervaren hoe mooi je bent, jou op je mooist fotograferen én je in het eindresultaat laten zíen hoe mooi je bent. Dat is wat we het allerliefste doen. Je bent namelijk mooi, je mag er zijn en dit mag voor altijd worden vastgelegd!

Bridal Boudoir

Trouwen is heel speciaal. Je bent maanden met de voorbereiding bezig en doet er alles aan om de mooiste versie van jezelf te zijn op jullie prachtige trouwdag. Als Bride to be kun je jouw aanstaande echtgenoot verrassen met een mooi cadeau als herinnering aan deze speciale dag. Zie je het gezicht van jouw geliefde op het moment dat het album wordt opengeslagen al voor je?

Tijdens een Bridal Boudoir fotoshoot, word je in jouw eigen prachtige bruidslingerie vastgelegd, compleet met jouw unieke accessoires zoals een sluier of hold-up kousen met jarretels. Het eindresultaat kun je als verrassing op de ochtend van jullie bruiloft aan je hubby to be geven.

Zo hebben jullie een geweldige herinnering aan de dag dat jullie elkaar het ja-woord gaven!

Pin It on Pinterest

Share This
× WhatsApp!